STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


De nieuwe collectie behang van Eijffinger, brengt zelfs de meest geaarde persoon in dromerige toestand, verlangend naar vervlogen tijden.

‘Un Bisou’ - een kus - van Eijffinger, is teder, lieflijk en zacht, als een onbezorgde dag. Slenteren, door Franse heuvels en dalen. De stijl van deze collectie is romantisch. Maar dan wel romantiek 2.0… Hier wordt echt iets neergezet. 

Binnen één collectie is de variatie groot, en toch is er die onmiskenbare eenheid, van het ragfijne, het dromerige naar verloren tijden. 

Enkele designs hebben een compleet ontwerp, zoals een fotobehang, maar dan met zacht geschilderde toetsen. Zo is er een bos waarin een hert zich tussen het zachte groen ongezien waant, of een statige hal met kroonluchter, een verweerde deur in een Franse schuur, of een Frans balkon met opwaaiende vitrage. Diezelfde sfeer heeft het terras, dat uitkijkt over de Seine. Al deze taferelen hebben dan ook gemeen, dat je je meteen op reis waant. Je wil dáár zijn, je wil erin wonen, en wegdromen over een leven zonder ‘moeten’, alleen maar zijn...  

Onthaasten is de overall teneur van de Bisou collectie. Of je nu kiest voor de 70’s retro stijl, of de meer brocante , Franse stijl. De dessins en kleuren passen naadloos in een romantisch interieur. Van weelderige bloemenpracht tot delicate bloesem.
 
Het klapstuk in deze collectie moet je in ieder geval zien; pauwen die tegen een duin verdwijnen, als in de zachte mist. Hij is er in drie subtiele kleuren, en is het antwoord op jouw zoektocht naar dat bekende trendy motief; maar dan in jóuw romantische, landelijke stijl.
 

impressie
Eijffinger
BISOU DE MME PITOU
collectie

blog
Beautiful Behang

meer over
EijfFinger

advies
Hoe bereken ik hoeveel
behang
ik nodig heb?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP