wijzonol_buitenmuurverf20220404110300.webp

Wijzonol krachtige muurverf voor buiten

Wijzonol muurverf voor buiten is een krachtpatser van formaat. Ondanks dat hij watergedragen is, is het door de acrylaatdispersie een heel krachtige en vooral weersbestendige buitenverf. 

Op zoek naar de beste muurverf voor buiten?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!

MAAK EEN AFSPRAAK

De verf is eiglanzend en glad, waardoor water er gemakkelijk afrolt. Ook is de muurverf daardoor makkelijk schoon te maken. (Dat één keer per jaar doen is overigens het behoud van je verf.) 

Deze makkelijk te verwerken buitenmuurverf is speciaal geschikt voor ondergronden zoals steen, beton, metsel- en pleisterwerk, maar ook plaatmateriaal. (Je kunt hem ook binnen toepassen als je een stevige verf wilt.) Doordat de verf waterdamp doorlaat, kan de muur blijven ‘ademen’, wat hem juist voor buiten zo geschikt maakt.

Met een kleine onderhoudsbeurt bij vier jaar, hoef je pas na zes jaar weer opnieuw te schilderen. (Wel jaarlijks reinigen, maar dat geldt voor alle geverfde oppervlakken.)

Je huis in trendy kleuren verven is ‘hot’ op het moment. Aangezien je alle kleuren van de regenboog kunt bestellen met het Wijzonol AQ kleurenmengsysteem, kun je dan ook echt een statement maken met deze muurverf voor buiten. 
 

Deel dit artikel

Op zoek naar de beste muurverf voor buiten?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay