toppoint_no_limits_beeld_1980x1005px720220324131509.webp

No Limits van Toppoint rekt grenzen op

De No Limits collectie gordijnstoffen van Toppoint doet zijn naam eer aan. Ze hebben de hoogst haalbare ‘lichtechtheid’ (op een schaal van 1 tot 8 een 8) en zijn dus écht kleurecht. Bovendien zijn ze dermate vochtwerend, vuilwerend en schimmelwerend, dat je ze niet alleen in de badkamer, of keuken, maar zelfs buiten kunt ophangen als screendoek. 

Gewoon de beste stof voor jouw ramen?

Bekijk ons aanbod lichtechte stoffen in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

De stoffen van No Limits komen oorspronkelijk uit de botenwereld. Vandaar hun krachtige kwaliteiten. (Je kunt ze zelfs reinigen met een chloordoekje…) De collectie voert de stoffen: Belenos, Radium, Sol (inbetweens), en Asis. De stoffen zijn als kamerhoog gordijn te bestellen, maar ook als vouwgordijn. 

De No Limits-stoffen hebben precies die natuurlijke linnen of katoen look die je wil, maar dan zonder de nadelen die deze materialen met zich meebrengen. Dat komt door de verwerking van polyacryl, wat veel op wol lijkt.

Je kunt kiezen uit maar liefst dertig kleuren. Ook de afwerking is geheel naar keuze. Vaak wordt gekozen voor een combinatie van Toppoint vouwgordijnen met Toppoint overgordijnen. Het bedieningssysteem kan overigens ook naar wens worden aangepast; geheel elektrisch is een steeds vaker gekozen optie.

Deel dit artikel

Gewoon de beste stof voor jouw ramen?

Bekijk ons aanbod lichtechte stoffen in de winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay