luxaflex_twist_rolgordijnen20220825155514.webp

Luxaflex® Twist® Rolgordijnen

De Twist® Rolgordijnen van Luxaflex® zijn eigenlijk een soort rollende jaloezie. Het is een ingenieus systeem dat dus een beetje doet denken aan een combinatie tussen rolgordijn en jaloezie.

Iets bijzonders voor de ramen?

Bekijk ons brede aanbod Luxaflex® raamdecoratie in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Luxaflex® Twist® Rolgordijnen hebben een brede toepassing. Ze zijn qua uiterlijk niet met elkaar te vergelijken. Bij de Twist® Rolgordijnen schuiven namelijk twee lagen stof over elkaar heen (waarvan één transparant en de ander niet) waardoor een maximale (gefilterde) lichtinval bereikt kan worden, dan wel een verduistering. Met de transparante delen behoud je echter je privacy, door de ClearView™ stof die technologisch vooruitstrevend is. 

Wil je méér privacy, dan kan dat door de meer afgesloten (of verduisterende) delen over elkaar heen te laten schuiven. Ook gesloten houden de Luxaflex® Twist® Rolgordijnen hun lichte uiterlijk. De stof is namelijk in heel veel kleuren leverbaar zodat ze in alle interieurs passen.

Twist® Rolgordijnen van Luxaflex®, zijn in vergelijking met hun concurrenten uniek, doordat ze niet standaard uitgaan van horizontale banen (al hebben ze die uiteraard ook). Zo kun je Twist® Rolgordijnen in krachtige geometrische vormen, botanische bladmotieven of piramidevormige patronen krijgen, en zelfs in stippenpatroon! Ook hier heeft Luxaflex® duidelijk die vernieuwende kijk op raamdecoratie tot het maximum uitgevoerd.

Maar voordat we het alleen over het uiterlijk en de lichtinval hebben van deze raambekleding van Luxaflex®; één van hun bijkomende voordelen is niet gering. Twist® Rolgordijnen isoleren namelijk ook. Zowel warmte als geluid. Zo delicaat als ze eruit zien, zo krachtig zijn ze qua functie.

Deel dit artikel

Iets bijzonders voor de ramen?

Bekijk ons brede aanbod Luxaflex® raamdecoratie in de winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay