krijtverf20230710151610.webp

Classico krijtverf van Pure & Original

Met de Classico krijtverf van Pure & Original geef je een bijzonder effect aan jouw wanden of meubels. De Classico is poederachtig zacht, wat hem zijn bijzondere ‘fluwelige’ uiterlijk geeft. De kleuren zijn van nature (door de vele pigmenten) vol en diep. Met deze verf beleef je kleuren letterlijk echt anders. 

Oude meubels opknappen?

Vind de ideale krijtverf in onze verfwebshop!

decokayverfshop.nl

Krijtverf op de muur geeft een mooi egaal, mat en bijna aaibare uitstraling. Zoek je meer nuances of een streperig effect, dan kun je beter met kalkverf werken. Kalkverf staat bekend om de kleurschakeringen en nuances. Maar wil je een matte, strakke muur, dan is krijtverf jouw product.

De kracht van deze verf is het feit dat hij 100% ecologisch, vegan, en op waterbasis is. Zo is hij gekleurd met natuurlijke en organische pigmenten en grondstoffen. Ook het VOS percentage is laag of zelfs geheel afwezig. (En daardoor geschikt voor kinderen en mensen met allergieën.) 

Doordat Classico krijtverf van nature vochtregulerend is, heeft hij bovendien een gunstig effect op het klimaat in huis. Hij is van nature waterafstotend, geurloos, goed dekkend, en super mat. Je kunt hem op vrijwel elke wand gebruiken, over bestaande verf of behang heen is geen probleem. 

Behalve op de muur is krijtverf ook een fijn product om meubels een tweede leven te geven. Omdat Classico krijtverf zo gemakkelijk in het gebruik is, tover je een donker eiken dressoir in een handomdraai om tot een trendy kast… natuurlijk in één van de trendy 184 kleuren! Jouw mooie mat zit daar zeker bij.

Deel dit artikel

Creatieve bezigheid?

Vind de juiste krijtverf met behulp van specialisten in de winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay