STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Met de Classico krijtverf van Pure & Original geef je een bijzonder effect aan jouw wanden of meubels. De Classico is poederachtig zacht, wat hem zijn bijzondere ‘fluwelige’ uiterlijk geeft. De kleuren zijn van nature (door de vele pigmenten) vol en diep. Met deze verf beleef je kleuren letterlijk echt anders. 

Classico krijtverf van Pure & Original
Krijtverf op de muur geeft een mooi egaal, mat en bijna aaibare uitstraling. Zoek je meer nuances of een streperig effect, dan kun je beter met kalkverf werken. Kalkverf staat bekend om de kleurschakeringen en nuances. Maar wil je een matte, strakke muur, dan is krijtverf jouw product.

De kracht van deze verf is het feit dat hij 100% ecologisch, vegan, en op waterbasis is. Zo is hij gekleurd met natuurlijke en organische pigmenten en grondstoffen. Ook het VOS percentage is laag of zelfs geheel afwezig. (En daardoor geschikt voor kinderen en mensen met allergieën.) 

Doordat Classico krijtverf van nature vochtregulerend is, heeft hij bovendien een gunstig effect op het klimaat in huis. Hij is van nature waterafstotend, geurloos, goed dekkend, en super mat. Je kunt hem op vrijwel elke wand gebruiken, over bestaande verf of behang heen is geen probleem. 

Behalve op de muur is krijtverf ook een fijn product om meubels een tweede leven te geven. Omdat Classico krijtverf zo gemakkelijk in het gebruik is, tover je een donker eiken dressoir in een handomdraai om tot een trendy kast… natuurlijk in één van de trendy 184 kleuren! Jouw mooie mat zit daar zeker bij.

Meer over
Fresco kalkverf
van Pure & Original

inspiratie
FLUWELEN UITSTRALING
MET KRIJTVERF

meer over
verf van
Pure & original

impressie
Pure & Original
Classico krijtverf

advies
Wat is krijtverf?

Krijtverf effecten in het echt zien?

Kom alle voorbeeld materialen bekijken in de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Hoe doen interieurontwerpers dat toch?
  Er zijn mensen die gewoon het ‘fingerspitzen gefühl’ hebben als het gaat om inrichting. Maar de meeste mensen ervaren het als knap lastig om precies de juiste spullen en kleuren bij elkaar te zoeken om zo die felbegeerde eenheid te creëren. 

DECOKAY BLOGS

 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.
 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 
 • Jouw muur, jouw canvas
  Speciale effecten op de muur; hoe doe je dat? Inspiratie voor alle mogelijke vormen op de muur - Hoe je dat doet als een professional? Van betonlook tot lambrisering, en van sjabloon tot degradé, of druipende waterverf muur - met als winnaar de complete muurschildering - Wie durft?!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP