desso_sense_of_marble_beeld_1980x1005px520220324141221.webp

Warme voeten met marmer tapijt

Niet iedereen wil een zachte vloer in de hele woonkamer. Vanuit praktisch oogpunt wordt dan ook vaak gekozen voor harde varianten. Maar nu combineren we de look van een ’harde’ vloer met het gevoel van een zachte...

Zacht tapijt, maar wel een beetje levendigheid?

Bekijk ons ruime aanbod in de showroom!

MAAK EEN AFSPRAAK

Niet iedereen wil een zachte vloer in de hele woonkamer. Vanuit praktisch oogpunt wordt dan ook vaak gekozen voor harde varianten. Toch doet modern tapijt qua technische specificaties niet meer onder voor de hardere uitvoeringen. En het hippe tapijt van Desso is niet alleen een lust voor de ogen, maar ook voor de voeten.

Hou je van de uitstraling van marmer, maar wil je niet het kille gevoel van marmer? Dan is het zachte, gemarmerde tapijt van Desso Tarkett voor jou gemaakt! Het is ideaal als je houdt van een monumentale, weelderige uitstraling. Je ziet dit duidelijk als trend terug in veel interieurs.

Je kunt het tapijt kamerbreed leggen, maar het is een leuk idee om te kiezen voor een kleed op maat, waarmee je een hoek in je woonkamer (of slaapkamer) cachet geeft. Zo creëer je ook eenheid. Het tapijt is namelijk in elke gewenste vorm te bestellen, of je nou een rond, vierkant of zeshoekig kleed wil. 

Met keuze uit tien kleuren, uiteenlopend van meerdere lichte tinten wit, crème, of grijs, tot aansprekend diep karmijnrood, petrol, of zacht groen, past dit tapijt altijd bij jouw interieur. Door de gesneden pool, wat hem een geraffineerd uiterlijk geeft. Wil je chique? Kies dan voor Sense of Marble!

Deel dit artikel

Zacht tapijt, maar wel een beetje levendigheid?

Bekijk ons ruime aanbod in de showroom!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay