dynamic_marmer_beeld_1980x1005px420220324133832.webp

Vinyl dat lijkt op écht marmer

Marmer look is enorm trendy op het moment. Je ziet het overal terug, waaronder in vloeren. Interfloor heeft daarom een serie adembenemend PVC vinyl vloeren op de markt gebracht met marmer dessin; de Dynamic Marmo vinylcollectie. 

Ken jij de vele voordelen van vinyl al?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!

MAAK EEN AFSPRAAK

De serie bestaat uit vijf kleuren die allemaal heel natuurlijk ogen, van wit verlopend tot antraciet grijs. Je haalt er dan ook een natuurgetrouwe vloer mee in huis die klasse en stijl uitstraalt. Deze unieke vloer past bijzonder goed in minimalistische en industriële interieurs maar zelfs in klassieke of landelijke stijlen voegt dit vinyl zich geruisloos. Wanneer je deze vloer combineert met meubels en accessoires van leer, staal of hout creëer je een hedendaags karakter.

Ook (zeker bij een vloer) telt gebruiksgemak natuurlijk mee. Vinyl is tegenwoordig van harde, krasvaste kwaliteit en is makkelijk in onderhoud. Zelfs olie- of vetvlekken veeg je er zo af met een natte dweil. (Vinyl kan dus ook goed tegen water.) Het heeft een handige extra slip- en slijtvaste coating. 

Ook de kosten vallen mee in verhouding tot andere soorten vloerbedekking. Door de speciale ‘Black Tex Backing’ hoeft de vloer bovendien niet gelijmd te worden (tot 40m²). Deze laag geeft een extra wapening, waardoor het vinyl stabiel en vormvast blijft (ook bij indrukken vanaf de onderkant). Zowel warmte als geluid worden bovendien geïsoleerd. 

Last but not least: je maakt met dit prachtige gemarmerde vinyl niet alleen een design statement, je maakt ook nog eens een milieuvriendelijke keuze. Vinyl wordt namelijk gemaakt van gerecyclede grondstoffen.

Deel dit artikel

Ken jij de vele voordelen van vinyl al?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay