as_creation_newwalls_finca20220422140235.webp

Een spaanse twist met behang Finca

De FINCA collectie maakt onderdeel uit van de New Walls collectie van AS Création. Het is behang met een Mexicaans/Spaanse twist. En laat dat nu net hip, hot en trending zijn…

Hou jij van die typische fiësta stijl?

Bekijk de collectie FINCA in de dichtstbijzijnde winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

We verlangen naar warme vakantiesferen, of dat tweede landelijke huisje onder de zon. Idyllische landschappen die zich voor je raam ontvouwen. Of beter gezegd op je muur... Binnen de muren van je eigen huis vind je de geborgenheid van warme, krachtige aardekleuren, van goud, bruin en oker tot petrol blauw, die wonderwel mixen met zachte pastels. 

Door gebruik van klassieke patronen die in een modern jasje gestoken zijn, ontstaat het instant gevoel van een ‘warm welkom’. Van fragiele antieke tegel mozaïeken, tot grove, figuratieve moderne metallic tegel patroon, ze stralen allemaal dezelfde landelijke stijl uit. Er is voor elke smaak een kleur en patroon. 

Als deze Mediterraanse stijl je aanspreekt, hoef je zeker niet meteen voor de donkere kleuren te gaan. Elke serie heeft een lichte variant, waarmee je naar eigen inzicht met accessoires kleur aan kunt brengen, maar je stijl flexibel houdt, zodat je op termijn eenvoudig kunt variëren. 

Maak je FINCA behang af met combinaties van grove materialen zoals wol en linnen voor gordijnen en kleden. Kelim kussens kunnen niet ontbreken natuurlijk… Patronen mixen mag ook met deze stijl! Het wordt niet snel rommelig, alleen maar gezelliger. Ook niet vergeten; lekker veel planten in terracotta potten erbij, zoals de vetplant en de cactus. En veel houten elementen, van meubels tot sierpotten. 
Kortom, vamos - verbouw je huis tot je droom Finca en geniet 365 dagen per jaar van het ultieme vakantiegevoel!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay