asian_fusion_beeld_1980x1005px220220324133719.webp

Asian Fusion van AS Création - thuis in Azië

Het verre Oosten blijft ons inspireren. De collectie Asian Fusion van AS Création is daar het levende voorbeeld van.

Met invloeden vanuit China, Japan, Vietnam en Tibet, wordt een nieuw beeld van behang gecreëerd, dat fris is, en tegelijk warm. Asian fusion design is er dan ook in warme diepe kleuren, als in de lichtere pastels. 

De dessins zijn bijna niet te omschrijven, zo beeldend en vooral ook uiteenlopend zijn ze. Te druk? Absoluut niet! Alle ontwerpen uit deze collectie hebben dat ‘spot on’ Aziatische verstilde. Of het nu kraanvogels betreft tussen weelderige bloemenpracht, zwevende lampionnen tegen een decor van uitgestrekte natuur, of ranken van schilderachtige bloesempracht. Je stijl zal compleet zijn met de keuze voor dit behang, waardoor je maar weinig aanvullende elementen nodig hebt om het perfecte totaalplaatje te realiseren.

Hou jij toch meer van het puur verstilde nihilistische Japanse - dan zijn de uni’s (die geen uni’s zijn) ook prachtig. Hele subtiele dessins van stippen tot grafische patronen die je amper ziet op afstand, maar die ervoor zorgen dat de muur tot leven komt wanneer je dichterbij komt. Ook de florale dessins die geometrisch zijn opgezet, waardoor de achtergrond toont, geven meer rust, met toch die uitgesproken Aziatische twist.

Maar durf je uit te pakken, ga dan ‘all in’! Met de zwevende roze Koikarpers in een zee van turquoise, of voor een 3D muur met grafisch design waarmee je een doorkijkje creëert - ook erg leuk als scheidingswand!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay