greenery_as_creation_beeld_1980x1005px320220324112948.webp

AS Creation - Greenery - groene koorts

Het is groen wat de klok slaat! De behangcollectie Greenery van AS Creation is precies on trend met de ‘jungle fever’ en groene koorts die door interieurland waaien.

De natuur mag nadrukkelijk aanwezig zijn - en moet naar binnen gehaald worden. 

Als jij jouw huis niet tot de nok toe vol met planten wil zetten, of nu eenmaal niet gezegend bent met groene vingers, denk dan eens aan een weelderig natuur behang op de muur.
Denk je dat die groene weelderige stijl niet bij je past? De Greenery behangcollectie is zo uiteenlopend dat er voor elke stijl iets past. 

Een weelderig groen oerwoud met tropische vogels en wilde flora en fauna, kan werkelijk adembenemend werken. Met één enkele wand als blikvanger, maak je van jouw woonkamer een oase om bij weg te dromen met vogelgeluiden.

Maar is jouw stijl iets ingetogener, dan kies je toch gewoon voor een subtiel grijs/wit dessin van bamboe- of wuivend blad. Of wat dacht je van de gemêleerde levendige uni’s in zacht- of donkergroen? 
Wil je best wel ‘groen’ uitpakken, maar niet met kleur in jouw moderne interieur? De toekans, vingerplanten, bloeiende orchideeën, tot en met de volledige jungle, worden ook in zachte duo tones gemaakt. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay