siroc_eijffinger_beeld_1980x1005px220220324112920.webp

Eijffinger - Siroc - een warme woestijnwind

De naam Siroc komt van het Afrikaans ‘Sirocco’, wat zoveel betekent als ‘warme woestijnwind’. Dat is dan ook precies wat deze behangcollectie van Eijffinger doet; een warme Sahara wind door jouw interieur laten waaien.  

Een deel van de Siroc behangcollectie, doet onverbloemd Marokkaans aan. Je waant je op een betegelde, zonnige binnenplaats vol kussens en kleden, met een kop verse muntthee in de hand.

Zo zijn er ornamenten als tegeltjes, in diep turquoise of zachte pastels. Of behang dat als een tapijt aan de wand is. Het echte bazaar gevoel besluipt je bij binnenkomst...

Deze stijl past dan ook heel goed bij de hippe Bohemian look die veel mensen zich momenteel eigen maken. Het zomerse, ongedwongen gevoel van voetjes in het zand, is je eerste associatie. 

Hou je het graag iets subtieler? Siroc heeft een opvallend brede collectie behang die doet denken aan geweven wandbekleding. Gebonden vlas/riet uni’s waarin veel gebeurt, in een breed aanbod tinten, van heel natuurlijke aardetinten tot zachte pastels of sprekende (typisch Afrikaanse) kleuren.

Opvallend genoeg zou een aantal (diep zwarte) uitvoeringen met meanderend patroon, ook zomaar in een Japans interieur passen… 

Durf te spelen met jouw persoonlijke smaak en stijl. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay