eijffinger_natural_wallcoverings_beeld_1980x1005px20220324112852.webp

Eijffinger Natural wallcoverings - ongedwongen schoonheid

Natuurlijke wandbekleding met allure, dat is de nieuwe lijn Natural Wallcoverings II, van Eijffinger. Hij sluit naadloos aan bij de trend om te werken met natuurlijke materialen. Deze collectie benadrukt het ongerepte, het pure.

Het is behang zonder dessin, maar met veel levendigheid van natuurlijk materiaal. De gehele lijn bestaat uit tastbare, aardse stoffen. Grof geweven bastvezels (jute), grasweefsel uit het verre Oosten, kurk, of sisal, sieren dit behang. 

Natural Wallcoverings is een stoere behangcollectie met duidelijke etnische invloeden. Dit behang voegt zich echter geruisloos in meerdere woonstijlen. Wel versterkt het in iedere woning de charme van ongedwongen, design, van gewoon ‘zijn’.

Door het  subtiele karakter van deze collectie zijn er lichte, beige, witte, en zandkleurige wevingen, tegen een licht glanzende achtergrond, die een Scandinavische woonstijl completeren als boter bij de vis.
Dan zijn er nog de variaties met meer etnische toon. Waarin zilvergrijs, koper- en gouddraad doorweven zijn met subtiele kleuren zoals aquamarijn, zeegroen en oker. Aardetinten voeren de boventoon, met een knipoog naar vintage en bohemian.

Ook kurk neemt in deze collectie een bijzondere plek in, met een knipoog naar de trend uit de jaren ‘70. Met de lichte uitvoeringen creëer je in een handomdraai een betonlook wand, die pronkt in een industrieel interieur. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay