linen_stories20220317160528.webp

BN Walls - Linen Stories - to tell...

Linnen heeft de onbetwiste hoofdrol in het verhaal dat jouw muur vertelt met Linen Stories van BN Walls. 

Linnen, wat is dat eigenlijk? Vroeger werd het ook wel ‘lijnwaad’ genoemd. (Niet te verwarren met lijnzaad, wat toevallig wel van dezelfde plant komt.) Het is textiel dat wordt gemaakt van de vezels van de vlasplant.
De hele collectie van Linen Stories, heeft linnen als inspiratiebron. Alle ‘dessins’ zijn hetzelfde, en je kunt oneindig variëren met natuurlijke kleuren. Lichte tinten, van wit, ecru tot grijs en zand. Donkere antraciet of toch een zacht blauw, of zeegroen. 

Opvallend is dat geen enkele kleur hard wordt. Door de linen look krijgt elke kleur een gefilterd zacht zweem, die soms bijna pastel aandoet.

Dit behang is door de uni opzet, bij uitstek geschikt om met behulp van lambrisering, met twee kleuren op één wand te werken.

Maar dat hoeft niet, want je hebt waarschijnlijk het degradé behang uit deze collectie nog niet gezien… Oogverblindend loopt de ene kleur subtiel in de volgende over, tot deze in het oneindige verdwijnt. 
Binnen jouw kleurstelling creëer je daarmee een puur en warm gevoel. Van een zonovergoten strandhuis, tot een zakelijk modern strak interieur, hier maak je indruk mee.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay