STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Behangcirkels, ook wel cirkelbehang, is het nieuwste snufje op het gebied van behang. De collectie van BN Walls spreekt tot de verbeelding.

Verrassend! Cirkelbehang van BN walls
Het blijft verwonderlijk dat er nog altijd leuke nieuwe uitvindingen gedaan worden als het om interieur gaat. ‘Circles’ de behangcirkels van BN Walls getuigen hiervan bij uitstek. Dus niet je hele wand behangen met een drukke print, maar er heel eenvoudig een rond schilderij van op de muur plakken. Hoe leuk is dat! 

De behangcirkels worden compleet geleverd (1.45 cm hoog) waarbij je dus geen zichtbare stroken ziet. Deze innovatie is het nieuwste snufje op het gebied van wanddecoratie. 

De dessins zijn uiteenlopend, van uitsnedes van meesterwerken (Van Gogh, Vermeer - e.m.) tot en met trendy jungle- en florale motieven. Van romantische, ragfijne bloemen waarin een enkel zangvogeltje prijkt - tot stoere, kleurrijke Urban Jungle motieven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een roze flamingo die je recht aankijkt? 

In deze collectie vind je onder andere dessins van de bekende ontwerpster Mijke Konijn. 

Ook liefhebbers van moderne- en strakke interieurs worden bediend met een subtiel Italiaans grafisch design.

In het oog springend, zijn de beeldschone vergezichten, van realistisch tot schilderachtig. Hiermee wordt namelijk de indruk gewekt dat je door een groot, rond raam naar buiten kijkt. 
 

impressie
Cirkel behang
van BN Walls

advies
Wat is een
behangcirkel?

inspiratie
Hoe kies je jouw
perfecte behang?

meer over
behang
van BN WALLS

Wil je eens wat anders dan een schilderij op de wand?

Bekijk de ruime collectie cirkel behang in de winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Zilt zeezicht om bij weg te dromen…
  Gewoon, simpel behang, met een zichzelf-herhalend patroon, is er amper meer bij tegenwoordig. Het is er nog wel, maar het zijn indrukwekkende ontwerpen met weinig herhaling. Lichtreflectie, structuur en glans geven extra dimensies. Maar het kan ook helemaal zonder repetitie: een ode aan de mural.
 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP