circles_bn_walls20220317155731.webp

Verrassend! Cirkelbehang van BN walls

Behangcirkels, ook wel cirkelbehang, is het nieuwste snufje op het gebied van behang. De collectie van BN Walls spreekt tot de verbeelding.

Wil je eens wat anders dan een schilderij op de wand?

Bekijk de ruime collectie cirkel behang in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Het blijft verwonderlijk dat er nog altijd leuke nieuwe uitvindingen gedaan worden als het om interieur gaat. ‘Circles’ de behangcirkels van BN Walls getuigen hiervan bij uitstek. Dus niet je hele wand behangen met een drukke print, maar er heel eenvoudig een rond schilderij van op de muur plakken. Hoe leuk is dat! 

De behangcirkels worden compleet geleverd (1.45 cm hoog) waarbij je dus geen zichtbare stroken ziet. Deze innovatie is het nieuwste snufje op het gebied van wanddecoratie. 

De dessins zijn uiteenlopend, van uitsnedes van meesterwerken (Van Gogh, Vermeer - e.m.) tot en met trendy jungle- en florale motieven. Van romantische, ragfijne bloemen waarin een enkel zangvogeltje prijkt - tot stoere, kleurrijke Urban Jungle motieven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een roze flamingo die je recht aankijkt? 

In deze collectie vind je onder andere dessins van de bekende ontwerpster Mijke Konijn. 

Ook liefhebbers van moderne- en strakke interieurs worden bediend met een subtiel Italiaans grafisch design.

In het oog springend, zijn de beeldschone vergezichten, van realistisch tot schilderachtig. Hiermee wordt namelijk de indruk gewekt dat je door een groot, rond raam naar buiten kijkt. 
 

Deel dit artikel

Wil je eens wat anders dan een schilderij op de wand?

Bekijk de ruime collectie cirkel behang in de winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay