timeless_stories_bn_walls20220317154602.webp

Timeless stories van BN Walls

De naam van deze prachtige collectie behang had niet beter gekozen kunnen worden. Timeless stories van BN Walls, is precíes dat; tijdloos en tegelijk intrigerend.

‘Less is more’ zeggen de Engelsen graag, en dat geldt absoluut voor deze lijn. Wie iets meer wil, maar niet settelt voor minder, moet de collectie Timeless stories zeker in het echt gaan zien. 

De kleuren bevinden zich in dezelfde toonsoort, van een subtiel licht grijs, tegen hemelsblauw aan, tot donker antraciet. Het opvallende is dat, zonder enorm uit te pakken met kleur, toch heel veel levendigheid bereikt wordt. 

Dat zit hem vooral in de textuur. Deze wekt de indruk van grofmazig linnen, tot fijnmazig, strak katoen. Behang dat er soms uitziet als chique mousseline, dan weer als voile, waar het licht op punten doorheen schijnt. Vooral de associaties die dit oproept zijn opvallend, van waterval tot zonlicht. Met weinig feitelijk dessin, wordt een illusoire indruk gewekt. 

Deze lijn laat zich door zijn ingetogenheid qua kleur, uitstekend combineren in een ruimte. Door donkere en lichte kleuren samen te voegen, ontstaat een speels contrast, in een - anders al snel - saaie ruimte. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay