as_creation_pop_style20220317154128.webp

Pop Style behang swingt

Pop Style! Deze behang collectie heeft zowel discrete als uitgesproken patronen en grafische dessins, met een vleugje weemoed naar de jaren '70. Kleuren als oranje, bruin en olijfgroen, of bescheiden beige, grijs, en blauw, het blijft in retro stijl.

Fan van Pop Syle of retro?

Bekijk deze collectie in de dichtstbijzijnde winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

De Seventies, wie houdt er niet van? Ze staan symbool voor de vrijheid om te experimenteren, op alle fronten. Dus ook in het interieur! Dat zien we terug in de Pop Style behangcollectie van A.S. Création, die een herkenbaar jaren zeventig retro design heeft met een moderne twist. Geen oubollig gedoe maar wel het fijne van toen in een verfrissend jasje. 

Zo heeft deze stijlvolle collectie onder meer gestructureerd behang met grafische dessins in oranje, bruin en olijfgroen. Die lekker typische kleuren van de jaren zeventig! Ook biedt deze Pop Style vliesbehang-collectie verfijnde varianten van het seventies-design: subtiele patronen in bescheiden beige, grijstinten en en blauwtinten met een toefje metallic. Dat geeft glans en allure. Daardoor heeft dit behang een eigentijdse draai gegeven aan het verleden en is het zeer decoratief. 

Niet alleen in vintage interieurs, maar ook in een bohemian, moderne of eclectische woonstijl kun je deze Pop Style collectie toepassen. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay