STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Pop Style! Deze behang collectie heeft zowel discrete als uitgesproken patronen en grafische dessins, met een vleugje weemoed naar de jaren '70. Kleuren als oranje, bruin en olijfgroen, of bescheiden beige, grijs, en blauw, het blijft in retro stijl.

Pop Style behang swingt
De Seventies, wie houdt er niet van? Ze staan symbool voor de vrijheid om te experimenteren, op alle fronten. Dus ook in het interieur! Dat zien we terug in de Pop Style behangcollectie van A.S. Création, die een herkenbaar jaren zeventig retro design heeft met een moderne twist. Geen oubollig gedoe maar wel het fijne van toen in een verfrissend jasje. 

Zo heeft deze stijlvolle collectie onder meer gestructureerd behang met grafische dessins in oranje, bruin en olijfgroen. Die lekker typische kleuren van de jaren zeventig! Ook biedt deze Pop Style vliesbehang-collectie verfijnde varianten van het seventies-design: subtiele patronen in bescheiden beige, grijstinten en en blauwtinten met een toefje metallic. Dat geeft glans en allure. Daardoor heeft dit behang een eigentijdse draai gegeven aan het verleden en is het zeer decoratief. 

Niet alleen in vintage interieurs, maar ook in een bohemian, moderne of eclectische woonstijl kun je deze Pop Style collectie toepassen. 

impressie
POP Style
collectie van
AS Création

inspiratie
De mooiste
vintagespullen
bemachtigen

meer over
behang van
AS creation

advies
Hoe krijg ik rechte banen
als ik ga behangen?

Fan van Pop Syle of retro?

Bekijk deze collectie in de dichtstbijzijnde winkel!
MAAK EEN AFSPRAAK KOM NAAR DE WINKEL

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP