STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Eijffinger, een gevestigd behangmerk sinds 1875, begeeft zich inmiddels ook alweer 40 jaar op de stoffenmarkt. Met hetzelfde oog voor detail, omgeving en design, hebben zij de markt veroverd.

Gordijnstoffen zijn bij uitstek een product waaraan je kwaliteit herkent. Eijffinger staat al 145 jaar voor kwaliteit, wat hun succes verklaart. Zij ontwerpen in eigen studio stoffen die precies de juiste snaar raken qua trends van het moment. Altijd zijn het luxe stoffen, inherent aan waar Eijffinger als behangspecialist lang geleden bekend mee werd.

Hun rijke stoffen vallen niet alleen op door de chique garens, maar ook door hun vernieuwende toepassing. Een voorbeeld daarvan zijn de ‘ausbrenners’, stoffen waar met uitsparingen gewerkt wordt en die een nieuwe betekenis geven aan het woord ‘vitrage’. Of de grof geweven ‘opengewerkte stoffen’ een variatie op een oud thema, maar nét even beter uitgevoerd met meerkleurig draad. Van zijdezacht glanzend blackout dat puur goud lijkt, tot geaquarelleerde, robuuste, fijne of florale dessins. Van inbetweens tot overgordijnen. De stoffen zijn daarnaast ook op maat in andere raamdecoraties toe te passen.

Eén ding is zeker; de dessins en kleuren van Eijffinger gordijnstoffen zijn herkenbaar aan het feit dat het zogenaamde ‘high end’ stoffen zijn. Zoek je dus precies die ene trendkleur; je vindt hem hier vast. Ben je bang dat een patroon te overheersend wordt? Dompel je dan onder in de dessins van Eijffinger en laat je verrassen door de subtiele kracht van goed doordacht design.

impressie
Eijffinger
Inbetween stoffen

impressie
nieuwe gordijnstoffen
van Eijffinger

blog
Kies voor kleur
met duettes en plissés

impressie
overgordijnen
van Eijffinger

inspiratie
Jouw woonkamer,
jouw stijl

ontdek de
Gordijnstof Minsk
van Eijffinger

advies
Kunnen gordijnen op
maat gemaakt worden?

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Raambekleding als functionele sfeermaker in huis
  Als de zon schijnt, wil je er optimaal van genieten. Maar als je binnen zit, kan diezelfde zon ook echt irritant zijn, bijvoorbeeld wanneer hij recht op je TV schijnt. Met een mooie raambekleding creëer je een functionele oplossing waarmee jij zelf bepaalt hoeveel zon bij je naar binnen schijnt.
 • Dromen van licht...
  Keuzes - keuzes in het leven… Als er iets is dat bepalend is voor je interieur - en dus ook voor hoofdbrekens kan zorgen - is het wel raamdecoratie. Het wordt je tegenwoordig ook niet makkelijk gemaakt door het enorme aanbod en de variëteit in raambekleding... 
 • Met één druk op de knop geregeld
  Waarom zou je het jezelf niet gemakkelijk maken en de raamdecoratie in huis elektrisch en op afstand bedienen? Dat is al lang niet meer alleen voor James Bond weggelegd. Met een handige programmeerfunctie regel je de gordijnen in meerdere ruimtes van je woning afzonderlijk van elkaar. 

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP