antares_arte_beeld_1980x1005px620220317153656.webp

Arte behang - pure esthetiek

Arte is een internationaal gerenommeerd behangmerk. Ze staan bekend om hun oogverblindend design dat ‘edgy’ te noemen is. Gedurfd, verfrissend, extravagant en exclusief. Maar bovenal levert Arte een integer - dus ultra duurzaam geproduceerd - product.

Op zoek naar Arte behang?

Kom naar de winkel om de stalen te bekijken!

MAAK EEN AFSPRAAK

Duurzaam produceren in deze tijd is iets dat veel producenten claimen. Maar weinige zijn er zo integer in als behangmerk Arte. Hun producten zijn geboren uit een visie op duurzaamheid in combinatie met pure schoonheid van het eindproduct. 

De ontwerpen van Arte zijn esthetisch tot in de puntjes doordacht. Hun design is het beste te omschrijven als ‘het antwoord op je zoektocht’. Dat wat je in de woonbladen ziet en je doet watertanden, vind je bij dit merk. Elke trend wordt subtiel vertaald, en elke collectie raakt precies de juiste snaar.

Figuratieve schetsen en geometrische vormen, abstract design dat onherkenbaar tot je spreekt in prachtige beeldtaal. Een mix van goud, zilver en reliëf is niet ongewoon. Die luxe is een herkenbaar handelsmerk van Arte. Maar dan wel luxe die zo subtiel verpakt is, dat het niet protserig aandoet, maar wel meteen herkenbaar is.

Arte maakt gebruik van een exotisch groene materialenmix. Behang dat gemaakt is van bijvoorbeeld waterhyacinten, bananenbladeren, schelpen of grassen, spreekt op zich al tot de verbeelding. Maar ze doen er een schepje bovenop. Vrijwel geen fabrikant is zo milieubewust bezig in elke stap van het proces. Van drukproces, grondstoffen, transport, uitstoot en recycling tot milieunormen (beste klasse) is Arte groen.
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay