jetze20220317151153.webp

Jetze van Eijffinger - een onsje meer!

Jetze is een lijn met inbetween/ vitrage gordijnstof in neutrale kleuren, maar met een verrassend extra effect. De opengewerkte stof zorgt voor een verstrooiing van het binnenvallend licht.

Iets bijzonders voor de ramen?

Bekijk ons aanbod gordijnstoffen in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Als je op zoek bent naar nieuwe gordijnen is het een vereiste dat je kunt voelen en kijken in daglicht. Gordijnen gaan over meer dan alleen ‘een kleurtje’ in huis. Niets is zo bepalend voor je interieur als de stof die je kiest voor je ramen. 

Eijffinger heeft de collectie Jetze gordijnstoffen. Het zijn inbetweens/vitrage. Het is een grof geweven stof met een goud/zilver glansdraad erdoorheen. Door de openingen in de geweven stof valt het licht heel natuurlijk naar binnen en zorgt voor een fijnmazig lichtspel op vloer en interieur.

Het is een mooie lange en brede stof, met een natuurlijk, excentriek uiterlijk. Hij rafelt een beetje, wat hem nog meer ongedwongen charme geeft. De stof knispert zelfs een beetje als je hem door je handen laat glijden. 
Deze collectie is alleen uitgevoerd in natuurlijke kleuren zoals grijs, lichtbruin, beige en ecru. Door de glansdraad heeft deze bijzondere stof geen kleur nodig. Hij komt dan ook in veel interieurs tot zijn recht. In de industriële loft doet hij denken aan een maliënkolder. In een bohemian interieur lijkt het op raffia. En in een klassieke inrichting wordt de goudglans versterkt door koperen en messing accessoires.

Deel dit artikel

Iets bijzonders voor de ramen?

Bekijk ons aanbod gordijnstoffen in de winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay