minsk_eijffinger_beeld_1980x1005px820220314123409.webp

Minsk van Eijffinger - Velours, maar dan anders

Velours overgordijnen met een verrassend andere uitstraling dan het traditionele velours. Het doet bijna denken aan linnen, of een tweed. Leverbaar in mooie natuurlijke kleuren, trendy pastels en petrol.

Zoek je geklede en warme gordijnen?

Bekijk ons aanbod velours stalen in de winkel

MAAK EEN AFSPRAAK

Hou je van velours, maar vrees je dat dit te klassiek wordt in jouw interieur? Dan moet je beslist de collectie gordijnstoffen Minsk van Eijffinger zien. Daar zie je dat velours er helemaal niet altijd als het traditionele velours uit hoeft te zien! Let wel, dat zachte, aaibare, rijke gevoel heeft het nog steeds, maar dan wel met een hedendaags uiterlijk. Hierin zie je de weving goed en de stof oogt heel natuurlijk.  

Denk aan een matte, linnen look, maar dan zeer aaibaar. Het is een prachtige stof, die je het beste ruim kunt laten hangen, zodat hij een beetje kan ‘dansen’ voor het raam. Dit soort stoffen ‘werken’, wat eigenlijk precies hun charme is.

Minsk is er in negen lichte tinten, zoals beige, ecru, lichtgrijs,taupe. Maar daarnaast heeft deze collectie een aantal zeer goed gekozen trendy pastels. Nee, niet het standaard roze, blauw en mint, maar licht petrol, heel zacht mosgroen, en subtiel oud roze. 

Precies in lijn dus met de trend van het moment om pastelkleuren aan veel woonstijlen toe te voegen ter verzachting. Wil je het iets minder kleurrijk, dan kies je voor de naturellen. Heel mooi in lijn met de kleur van het jaar 2021 Brave Ground; een bijna pastelachtige kleur lichtbruin/beige.

Deel dit artikel

Zoek je geklede en warme gordijnen?

Bekijk ons aanbod velours stalen in de winkel

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay