wijzonol_matverf_beeld_1980x1005px420220314123212.webp

Wijzonol Extra Mat - poederachtig mooi

Wil je ook zo’n prachtige poederachtig matte muur? Dan is Wijzonol Extra Mat muurverf misschien een goede optie. Het is een krachtige muurverf, die ondanks zijn opvallende matheid goed afwasbaar is (en dus een hoge schrobklasse heeft).

Op zoek naar de mooiste matte verf?

Bestel het in onze verfwebshop!

decokayverfshop.nl

Wijzonol Extra Mat muurverf is een hoogwaardige verf voor binnenwanden. Bij het opzetten zie je geen aanzet, wat bij krijtverf met kwast bijvoorbeeld wel het geval kan zijn. Deze verf is dus een zeer goed alternatief voor wie een mooi egaal, maar toch zeer mat effect wil behalen. 

Door de goede vloeiing heeft deze muurverf een uitstekend dekking en is bovendien gemakkelijk in het gebruik. Je brengt hem eenvoudig aan met roller of kwast, al naar gelang je voorkeur.

Het is een duurzame, biologische muurverf op waterbasis, ook wel ‘biobased’ genoemd, met natuurlijk bindmiddel. Hij kan dan ook op veel ondergronden worden toegepast, van gipsplaat tot beton of stucwerk. Soms is het echter wel nodig om een voorstrijk te gebruiken. Bijvoorbeeld bij erg zuigende, of poederige ondergronden. In dat geval is het goed om te weten dat de muurvoorstrijk van Wijzonol ook op kleur geleverd wordt. De muurvoorstrijk is dus aankleurbaar in exact jouw gekozen kleur.

Dat betekent dat de dekkingsgraad met de toplaag wel erg gemakkelijk te behalen is. De muur heeft tenslotte in de onderlaag al precies de juiste kleur!

Deel dit artikel

Inspiratie nodig?

Kom naar onze winkel voor het beste advies!

MAAK EEN AFSPRAAK

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay