HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


De kwaliteit die je mag verwachten van Sikkens, zie je ook terug in Sikkens muurverf. Hij is er in veel soorten, aansluitend op de persoonlijke behoefte. Van mat tot zeer mat, van structuurverf tot afwasbare- of slijtvaste verf. In de gebruikelijke mag kwaliteit verwachten.

Sikkens muurverf uitgekiend assortiment

Muurverf van Sikkens is kwaliteitsverf. Voor elke klus is er een geschikte muurverf. Zo is er de Sikkens Alpha Humitex die, de naam zegt het al, zeer geschikt is voor natte ruimtes zoals de badkamer. 
Of de Sikkens Alpha Isolux, waarvan de naam ook verraadt dat hij vlekken isoleert zoals nicotine- of koffievlekken bijvoorbeeld. 

Zoek je een zeer matte muurverf die toch tegen een stootje kan? Ga dan voor de Sikkens Alpha Projecttex met schrobklasse 2. Wil je wel een matte look, maar wordt de wand echt heel intensief gebruikt, dan is de Sikkens Alpha Resisto Mat een goede keuze. Deze muurverf is zo robuust dat hij geschikt is voor scholen en kantines (niet voor natte ruimtes).

Sikkens Alphacryl Pure Mat is echt extreem mat, voor de liefhebber. Een pracht verf die ook nog eens de hoogste schrobklasse 1 heeft, niet opglanst door wrijven, en zelfs geschikt is voor renovaties. 
Een beetje structuur aanbrengen? Dat doe je eenvoudig met de soepel verwerkbare Alpha Quarts SF structuurverf. 
 

ontdek de
Sikkens Alphacryl
Pure Mat

ontdek de
Sikkens Alpha Rezisto easy clean:
extra bescherming
tegen vuil
en veT

blog
Muren met kleur
creëren warmte

inspiratie
MUURVERF: STRAK
OF AAIBAAR

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Neutrale wanden, met karakter
  Zodra de ‘r’ weer in de maand komt, verandert het licht. Dagen worden donkerder, en de warmte trekt uit de lucht. Bladeren verschieten van kleur, en het is de perfecte tijd om in de natuur op zoek te gaan naar mooie vondsten voor in de herfstschaal. 
 • Creatief met muurverf!
  Is een saaie muur niets voor jou? Ga dan eens voor de creatieve aanpak. 
 • Voorjaar in je huis vraagt om iets fris op de muur
  Het is voorjaar! Is dit ook jouw favoriete seizoen? Waar de zomer vaak te heet is om echte klussen aan je huis te doen, kan dat nu bij uitstek. Een vrij weekend kun je zo mooi besteden aan wat klusjes aan je huis om het zomer klaar te maken. 

DECOKAY BLOGS

 • Aan de slag met Kleur van het Jaar ‘Brave Ground’!
  Komt de uitdrukking ‘de muren komen op me af’ je de laatste maanden wel erg bekend voor? Dan wordt het misschien eens tijd om de kleuren op die wanden aan te passen. Want wie veel tijd thuis doorbrengt, wil dat graag in een harmonieuze en rustige ambiance doen. Het kleurenpalet rondom Brave Ground, de kleur van het jaar 2021, past daar uitstekend bij. 
 • Jouw muur, jouw canvas
  Speciale effecten op de muur; hoe doe je dat? Inspiratie voor alle mogelijke vormen op de muur - Hoe je dat doet als een professional? Van betonlook tot lambrisering, en van sjabloon tot degradé, of druipende waterverf muur - met als winnaar de complete muurschildering - Wie durft?!
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP