sikkens_beeld_1980x1005px20220314123014.webp

Sikkens muurverf uitgekiend assortiment

De kwaliteit die je mag verwachten van Sikkens, zie je ook terug in Sikkens muurverf. Hij is er in veel soorten, aansluitend op de persoonlijke behoefte. Van mat tot zeer mat, van structuurverf tot afwasbare- of slijtvaste verf. In de gebruikelijke mag kwaliteit verwachten.

Op zoek naar de juiste kleur?

Bestel het in onze verfwebshop!

decokayverfshop.nl

Muurverf van Sikkens is kwaliteitsverf. Voor elke klus is er een geschikte muurverf. Zo is er de Sikkens Alpha Humitex die, de naam zegt het al, zeer geschikt is voor natte ruimtes zoals de badkamer. 
Of de Sikkens Alpha Isolux, waarvan de naam ook verraadt dat hij vlekken isoleert zoals nicotine- of koffievlekken bijvoorbeeld. 

Zoek je een zeer matte muurverf die toch tegen een stootje kan? Ga dan voor de Sikkens Alpha Projecttex met schrobklasse 2. Wil je wel een matte look, maar wordt de wand echt heel intensief gebruikt, dan is de Sikkens Alpha Resisto Mat een goede keuze. Deze muurverf is zo robuust dat hij geschikt is voor scholen en kantines (niet voor natte ruimtes).

Sikkens Alphacryl Pure Mat is echt extreem mat, voor de liefhebber. Een pracht verf die ook nog eens de hoogste schrobklasse 1 heeft, niet opglanst door wrijven, en zelfs geschikt is voor renovaties. 
Een beetje structuur aanbrengen? Dat doe je eenvoudig met de soepel verwerkbare Alpha Quarts SF structuurverf. 
 

Deel dit artikel

Advies nodig over de perfecte kleur?

Kom gerust langs in onze winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay