as_creation_history_of_artbeeld_1980x1005px620220314101014.webp

AS Création - History of Art romantisch behang

De History of Art behang collectie van AS Création ademt de natuurlijke, romantische stijl met klassieke en florale motieven en opvallende pleisterstructuur. De dessins en kleuren zijn echter precies ‘on trend’.

Op zoek naar nieuw behang?

Bekijk History of Art in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

AS Creation staat bekend om zijn vernieuwende, luxe behangcollecties. History of Art is daar een goed voorbeeld van, maar met een duidelijke historische knipoog. Mag jouw behang sprekend zijn, en hou je van de landelijke woonstijl, dan is de kans groot dat je hier vindt wat je zoekt. 

De collectie is zeer divers. Zo zijn er veel ornamenten dessins en florale motieven. Van rozen die in het Rijksmuseum niet zouden misstaan, tot aan complete sprookjesachtige bossen waar je in weg kunt dromen. Die laatste zijn echt een extra vermelding waard. Met dit behang waan je je in een Engelse cottage, of oud kasteel. Voor een kinderkamer, of romantische slaapkamer krijg je met dit sprookjesbos een indrukwekkende metamorfose met slechts één wand.

Maar naast de romantische dessins, vind je in deze collectie ook het behang met betonlook in groen goud, en nog veel meer kleurvariaties, van licht tot donker.

De ‘uni’s’ (behang zonder dessin) zijn opvallend levendig. Wanneer je het dus liever rustig houdt, maar wel echt een eye catcher muur wilt, dan is dit behang een zeer goede optie. Het oogt meteen chique, en je bent in een mum van tijd klaar. Ze zijn er in dieprood, licht- of donkerblauw, of ‘pretty pink’.

Deel dit artikel

Op zoek naar nieuw behang?

Bekijk History of Art in de winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay