industrial_design_beeld_1980x1005px320220314101404.webp

AS Creation Industrial - behang op zn best

De behang collectie Industrial, van AS Creation, is een statement voor jouw industriële woonstijl. Het behang versterkt precies het idee van de stoere loft stijl die je beoogt. Bijvoorbeeld het Japans aandoend behang met zwart raamwerk dat doet denken aan Shoji of zwarte kozijnen.

Op zoek naar nieuw behang voor jouw industriële woning?

Bekijk 'Industrial' in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Denk je dat een behang niet in een industriële woonstijl past? Dan moet je de behang collectie Industrial van AS Creation eens bekijken!

In de industriële woonstijl wil je geen gelikte dessins, je wilt juist de ongedwongenheid accentueren. Alsof je de ruimte zo betrokken hebt, en er erg weinig aan hebt gedaan. Deze collectie versterkt dat gevoel van die stoere woonstijl. 

Je kent ongetwijfeld het bakstenen behang, waardoor iedere muur dat verweerde uiterlijk krijgt. Maar in de collectie Industrial vind je een aantal wel heel uitgekiende versies van dit idee. In zwart, bruin, beige of grijs, kan je toch precies de kleur accentueren die je wilt. Heb je al vrij veel donkere meubels, haal je interieur dan op door een licht behang, en omgekeerd. 

Maar AS Creation is niet voor niets een van de betere behangmerken; de lijn is veel breder dan dat, en daaraan herken je dan ook echt de kwaliteit. 

Zo zijn florale motieven de trend, maar past dat wel in de industriële look...? Het antwoord hierop is het palmbladeren behang ‘achter raamwerk’. Door de illusie van strakke, zwart stalen kozijnen, heb je het beste van twee werelden.

Maar de verrassende klapper in deze collectie is toch wel het behang met grafisch design, in ruiten of strepen en precies de goede industriële kleuren. 

Deel dit artikel

Op zoek naar nieuw behang voor jouw industriële woning?

Bekijk 'Industrial' in de winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay