unilux_hor20220907121004.webp

Unilux horren op maat en kleur

Unilux horren zijn van degelijke kwaliteit. Voor elk raam heeft Unilux een passend antwoord op je vraag. Unilux maakt zich bovendien hard voor het behoud van de insecten stand in Nederland. 

Op zoek naar de juiste hor voor ieder raam?

Neem foto's mee en kom voor advies op maat!

MAAK EEN AFSPRAAK

Een Unilux hor is een goede keuze qua esthetiek. Of het nu een plissé raamhor of hordeur betreft, een rollende of vaste hordeur, of reguliere raamhor. De horren worden exact op maat gemaakt, en vallen mooi weg in je interieur, omdat ze in elke gewenste kleur gespoten kunnen worden.

Je kunt precies zien hoe het er bij jou uit zou komen te zien doordat Unilux werkt met 3D video’s. Zo krijg je een goed beeld van een gepatenteerd product met innovatief, sterk gaas; de minimalistische Japanse plissé hordeur. Met de bijpassende plissé raamhor heb je de complete look, die je dus in 3D kunt zien voordat je die aanschaft.

Wil je graag een fraaie oplossing voor een zeer gunstig prijs, dan kom je uit bij de budget Comfort raamrolhor met bijpassende rolhordeur. In deze lijn kun je ook kiezen voor de chique Super+ uitvoering voor een maximaal gebruiksgemak en levensduur.

Dan is er nog de vaste hordeur, een zeer fijne, permanente oplossing waar je nog jaren plezier van hebt. Ook de schuifhordeur is in trek voor de shuifpui, dat niet misstaat in een industrieel of modern interieur.

Je kunt online je zoektocht beginnen, en je prijs bepalen. De vakkundige dealer kan met deze gegevens de hor op maat plaatsen. Maar je kunt uiteraard ook meteen naar de Decokay dealer gaan voor een hor van Unilux.


 

Deel dit artikel

Op zoek naar de juiste hor voor ieder raam?

Neem foto's mee en kom voor advies op maat!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay