STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Unilux horren zijn van degelijke kwaliteit. Voor elk raam heeft Unilux een passend antwoord op je vraag. Unilux maakt zich bovendien hard voor het behoud van de insecten stand in Nederland. 

Unilux horren op maat en kleur
Een Unilux hor is een goede keuze qua esthetiek. Of het nu een plissé raamhor of hordeur betreft, een rollende of vaste hordeur, of reguliere raamhor. De horren worden exact op maat gemaakt, en vallen mooi weg in je interieur, omdat ze in elke gewenste kleur gespoten kunnen worden.

Je kunt precies zien hoe het er bij jou uit zou komen te zien doordat Unilux werkt met 3D video’s. Zo krijg je een goed beeld van een gepatenteerd product met innovatief, sterk gaas; de minimalistische Japanse plissé hordeur. Met de bijpassende plissé raamhor heb je de complete look, die je dus in 3D kunt zien voordat je die aanschaft.

Wil je graag een fraaie oplossing voor een zeer gunstig prijs, dan kom je uit bij de budget Comfort raamrolhor met bijpassende rolhordeur. In deze lijn kun je ook kiezen voor de chique Super+ uitvoering voor een maximaal gebruiksgemak en levensduur.

Dan is er nog de vaste hordeur, een zeer fijne, permanente oplossing waar je nog jaren plezier van hebt. Ook de schuifhordeur is in trek voor de shuifpui, dat niet misstaat in een industrieel of modern interieur.

Je kunt online je zoektocht beginnen, en je prijs bepalen. De vakkundige dealer kan met deze gegevens de hor op maat plaatsen. Maar je kunt uiteraard ook meteen naar de Decokay dealer gaan voor een hor van Unilux.


 

inspiratie
Raamdecoratie; vergeet
ook de functie niet!

impressie
Unilux horren

meer over
horren

advies
Welke horren zijn
geschikt voor ramen?

Op zoek naar de juiste hor voor ieder raam?

Neem foto's mee en kom voor advies op maat!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

  • Diervriendelijke horren - een breed begrip…
    Om te voorkomen dat irritatie stijgt, en oplossingen structureel - verre van structureel - worden… Heb ik mezelf een belofte gedaan om dingen in mijn leven voortaan tijdig en grondig aan te pakken. Wijsheid komt met de jaren…
  • Laat me slapen!
    Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
  • Geplette muggen op de muur zijn verleden tijd!
    Heerlijk die hogere temperaturen: ramen en deuren open! Maar dat betekent ook dat de insecten van buiten de weg gemakkelijk naar binnen vinden. Er is maar één remedie: horren voor alle ramen, zodat we alles wat zoemt en steekt buiten de deur kunnen houden.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP