Semppel: de ultieme kleurtester van Wijzonol

De perfecte nieuwe kleur uitkiezen voor je muren, kan een intensieve zoektocht zijn. Kleur maakt je interieur. Alles moet op elkaar afgestemd zijn voor perfecte harmonie.

Geen standaard tester maar jouw eigen kleur?

We mengen in de winkel een tester in jouw kleur!

MAAK EEN AFSPRAAK

Zo bepalend als de kleur op je muur is voor de totale uitstraling, zo belangrijk is het om dan ook precies de juiste kleur te kiezen. Pastels zijn hot en trending, maar past dat wel bij jouw stijl? Anders misschien toch meer naar terracotta tinten, die ook weer meer in opkomst zijn. Of toch grijs? Dat schijnt het nieuwe wit te zijn…

Als je geen interieurdesigner bent, is het nog best lastig om met gevoel voor eenheid de kleuren van je huis te kiezen. Natuurlijk laat je je inspireren door de woonbladen en schuim je het internet af. Maar jouw huis is uniek. 

De kleurkeuzes zijn tegenwoordig bovendien overweldigend. Zo heeft het gerenommeerde verf merk Wijzonol maar liefst 1800 kleuren duurzame muurverf om uit te kiezen! Fijn, en dus ook niet  verrassend dat juist zij kwamen met de ultieme muurverf tester: Semppel.

Semppel is een handig klein zakje met precies 1m2 matte muurverf in jouw kleur. (Misschien dat je uiteindelijk een andere glansgraad wilt bestellen, maar deze matte kleur geeft wel een goede kleurindruk.)

Je bestelt de kleur zelf naar wens, dus je bent niet afhankelijk van die standaard verftesters die je soms ziet staan. Op een stuk karton of meteen op de muur kun je in daglicht, en bij jouw andere kleuren, daarmee perfect de kleur bepalen. 

Trouwens ook leuk voor kleine DIY projecten zoals een leuke quote op de muur.

Vraag hier meteen jouw Semppel aan!

Deel dit artikel

Geen standaard tester maar jouw eigen kleur?

We mengen in de winkel een tester in jouw kleur!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay