sikkens_easyclean_mat_beeld_1980x1005px720220310165813.webp

Sikkens Alpha Rezisto Mat wordt Alpha Rezisto Easy Clean!

Soms innoveert een product dermate, dat het een nieuwe naam verdient. Dit is het geval met de Alpha Rezisto Mat.

Op zoek naar een makkelijk reinigbare muurverf?

We laten je graag wat voorbeelden zien

MAAK EEN AFSPRAAK

Ook verf kent een zogenaamde ‘receptuur’. Eens in de zoveel tijd verandert die receptuur. Bijvoorbeeld om tegemoet te komen aan de wensen van consumenten, en soms als gevolg van milieurichtlijnen of door innovatie. 

Nu was de Alpha Mat van Sikkens altijd al een zeer sterke, goed reinigbare matte verf. Maar ultra mat is de trend... De kunst was dan ook om hem nóg matter te maken, zonder dat ingeboet hoefde te worden op het vlak van het schoonmaken van de verf. En dat is gelukt. 

De nieuwe naam van dit product is voortaan Alpha Rezisto Easy Clean. Het is een oplossingsvrije muurverf met een prachtig mat eindresultaat, die bovendien vuilafstotend is, en waarvan vlekken zeer goed te verwijderen zijn (schrobklasse 1). 

Zoals je gewend bent van Sikkens kun je deze krachtige verf in alle kleuren naar wens laten mengen. Je bent dan verzekerd van een kwaliteitsverf in een trendy kleur.
Hij is bovendien nu ook leverbaar in 2,5 liter, voor de middelgrote klussen. (Hij was er al in 1, 5 en 10L.) Heb je nog een pot staan, let dan op, door het verschil in glansgraad kunnen deze twee verven niet door elkaar gebruikt worden. 

* Je herkent hem aan het nieuwe label en het sticker op de deksel.

Deel dit artikel

Op zoek naar een makkelijk reinigbare muurverf?

We laten je graag wat voorbeelden zien

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay