ontwerp_zonder_titel_(4)20220825102750.webp

Nieuw van Sikkens - de Alpha Rezisto Anti Marks!

Wie echt een super sterke verf zoekt die tegen een stootje kan, is blij met de nieuwe verf van Sikkens: de Alpha Rezisto Anti Marks is een echte krachtpatser!

Zoek je sterke muurverf die lang meegaat?

Laat je adviseren in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Als je het nieuwe product van het kwaliteitsmerk Sikkens, de Alpha Rezisto Anti Marks, ‘gewoon’ een krachtige verf noemt, doe je hem ernstig tekort. Dit nieuw ontwikkelde product is namelijk een extreem robuuste verf, die ook geschikt is voor projectmatig gebruik. Dat betekent dat hij in zeer intensief gebruikte ruimtes gebruikt kan worden toegepast. Denk aan scholen, ziekenhuizen, trappenhuizen, of bijvoorbeeld jouw hal… 

Butsen van stoten zijn verleden tijd. Met schrobklasse 1 poets je bovendien zonder problemen elke vlek weg, zonder dat je daar ook maar iets van ziet. Normale verf gaat vaak ‘opglanzen’ bij wrijven (zeker met een kleurtje). Of de verf komt mee als je hem met nat reinigt, laat staan met reinigingsmiddel. Deze nieuwe verfsoort kan daar allemaal tegen.

Het is een mooie matte muurverf, maar hij heeft noodzakelijkerwijs door zijn enorme kracht een iets hogere glansgraad dan een aantal andere Sikkens binnen muurverven. Maar dat heb je er graag voor over. 

De Alpha Rezisto Anti Marks is oplosmiddelvrij, dus beter voor het milieu. Hij is verkrijgbaar in 1, 5 of 10 liter, voor de kleine of de grote klus.

Zoals je gewend bent van Sikkens, kun je deze verf in iedere gewenste kleur laten mengen. 

Deel dit artikel

Zoek je sterke muurverf die lang meegaat?

Laat je adviseren in de winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay