eijffinger_waterfront_beeld_1980x1005px520220310165615.webp

Het behang Waterfront van Eijffinger put inspiratie uit rietkragen en stromende rivieren

Met de behangcollectie Waterfront van Eijffinger waan je je in een betoverende wereld van wuivend riet, voorbijglijdende wolken en water. Alsof je geruisloos in je bootje door beken en rivieren, langs bossen en velden glijdt.

Op zoek naar natuurlijk behang?

Bekijk Waterfront in de winkel voor inspiratie!

MAAK EEN AFSPRAAK

Met het behang uit de collectie Waterfront van Eijffinger wordt je geest rustig, maar je verbeelding actief. Een wuivende rietkraag, droogbloemen, zachte rimpelingen in de waterspiegel, en golvende kleuren die in elkaar overlopen als regen op waterverf.

De natuur, en vooral de rust en de natuur aan de waterkant, zijn de inspiratiebron geweest voor deze beeldende collectie. In weinig collecties is de bron van de gedachte zo goed voelbaar als in deze. 

Wolkerige golven die in vloeibaar aquarel van je wand druipen, in precies de juiste modekleuren groen, roze, grijs en blauw. Of uitgewaaierde penseelstreken die van je muur een canvas maken met in elkaar overvloeiende horizontale lijnen. Een subtiel tafereel van ‘gelukkig toeval’, schijnbaar achteloos opgezet als ware het Japanse kunst. Het geoefende oog ziet echter de kunstzinnige, vaardige hand van het lijnenspel.

Opvallend is de uitwerking van het gedachtegoed achter deze collectie in dessins en patronen. Als je het niet weet kijk je er misschien overheen, maar weet je het eenmaal, dan zie je onbetwist de tekening van veel natuurlijke elementen. Zo is een kievitsei als inspiratie gebruikt, de rimpeling van kabbelend water - en schuimkoppen van een woelige zee. 

Als één collectie van Eijffinger tot de verbeelding spreekt, is het deze wel. 

Deel dit artikel

Op zoek naar natuurlijk behang?

Bekijk Waterfront in de winkel voor inspiratie!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay