STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Met de behangcollectie Waterfront van Eijffinger waan je je in een betoverende wereld van wuivend riet, voorbijglijdende wolken en water. Alsof je geruisloos in je bootje door beken en rivieren, langs bossen en velden glijdt.

Met het behang uit de collectie Waterfront van Eijffinger wordt je geest rustig, maar je verbeelding actief. Een wuivende rietkraag, droogbloemen, zachte rimpelingen in de waterspiegel, en golvende kleuren die in elkaar overlopen als regen op waterverf.

De natuur, en vooral de rust en de natuur aan de waterkant, zijn de inspiratiebron geweest voor deze beeldende collectie. In weinig collecties is de bron van de gedachte zo goed voelbaar als in deze. 

Wolkerige golven die in vloeibaar aquarel van je wand druipen, in precies de juiste modekleuren groen, roze, grijs en blauw. Of uitgewaaierde penseelstreken die van je muur een canvas maken met in elkaar overvloeiende horizontale lijnen. Een subtiel tafereel van ‘gelukkig toeval’, schijnbaar achteloos opgezet als ware het Japanse kunst. Het geoefende oog ziet echter de kunstzinnige, vaardige hand van het lijnenspel.

Opvallend is de uitwerking van het gedachtegoed achter deze collectie in dessins en patronen. Als je het niet weet kijk je er misschien overheen, maar weet je het eenmaal, dan zie je onbetwist de tekening van veel natuurlijke elementen. Zo is een kievitsei als inspiratie gebruikt, de rimpeling van kabbelend water - en schuimkoppen van een woelige zee. 

Als één collectie van Eijffinger tot de verbeelding spreekt, is het deze wel. 

impressie
Waterfront collectie
van Eijffinger

inspiratie
Poederige en
aaibare pastels

ontdek
Het creatieve en
innovatieve vermogen
van Eijffinger

blog
Rigoureus: een
gloednieuwe basis in je huis

Op zoek naar natuurlijk behang?

Bekijk Waterfront in de winkel voor inspiratie!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Een levensgroot kunstwerk
  Voorzichtig zijn heeft nog nooit geleid tot de beste, vernieuwende ideeën… Dat geldt zeker ook als het gaat om interieur styling. Soms moet je gewoon de stoute schoenen aantrekken en knallen.
 • Subtiele of grootse muren: laat patronen voor je werken!
  Een nieuwe kleur op de muur? Of ga je voor een fris behang? Waarom niet gewoon een leuk patroon? Met een hip dessin op je muur kun je uitpakken en je interieur wat extra uitstraling geven. Of je nu gaat voor groots of subtiel, er is genoeg te kiezen!
 • Aaibare muren met stof
  Niet iets om af te stoffen, maar om mee te pronken, dat is de nieuwste rage in behang: de impressie van prachtige lappen stof. Het effect wordt gemaakt door zowel structuur als vezels, dessin en kleurnuances toe te voegen. 

DECOKAY BLOGS

 • Mooi marmer op je muur, vloer en voor het raam
  Toe aan een nieuw interieur? Heb je wel eens aan marmer gedacht? Nee? Ontdek dan wat je er allemaal mee kunt doen. Want dat marmer je huis net dat beetje extra geeft, is zeker!
 • Een statement maken met behang, dat kan met Terra en Bold!
  Een statement maken met behang? Wil je meer dan een kleurtje of dessin, bekijk deze nieuwe behangcollecties. Je moet ze niet alleen zien - maar ook voelen! Oogstrelende en zinnenprikkelende wandbekleding. Pak stoutmoedig uit met Bold, of haal de natuur in huis met Terra. 
 • Werelds behang voor nóg meer sfeer in huis
  Behang waarbij je je ver van huis, en tegelijkertijd thuis voelt. Kan dat? Jazeker. De behangcollectie Ethnic Origin van A.S. Création biedt een bijzondere combinatie van oriëntaalse prints en motieven, en kleuren die warmte brengen in huis. Je kunt ernaar blijven kijken!

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP