shutters_badkamer_beeld_1980x1005px220220310165437.webp

Shutters voor de badkamer een ‘aangeklede’ optie

Zoek je nog een oplossing voor de ramen in je badkamer? Als je eenmaal gezien hebt hoe chique, shutters ogen, is het moeilijk om je nog een andere optie voor te stellen. Van het Decokay Design huismerk zijn ze nu bovendien ook zeer vriendelijk geprijsd.

Verliefd op shutters geworden?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!

MAAK EEN AFSPRAAK

Wanneer je voor de gedistingeerde oplossing van shutters kiest in je badkamer, moet je uiteraard rekening houden met het materiaal. Dat geldt voor alle natte ruimtes, en alle soorten raambekleding. Bij de shutters van Decokay Design is dit gelukkig geen probleem. Kunststof shutters zijn niet van het lindenhout te onderscheiden waar ze normaal van gemaakt worden. 

De kunststof shutters in het assortiment zijn - net als de houten variant - uitvoerbaar in elke gewenste kleur. Het enige verschil is dat je een dekkende kleur moet kiezen. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je kunststof niet semi transparant kunt beitsen. Wanneer je ze in dezelfde kleur als je overige shutters in huis bestelt, zie je nagenoeg geen verschil. 

De badkamer shutters zijn verkrijgbaar in drie lamelbreedtes: 63mm, 89mm of 114mm. 

Of je een bedieningslat kiest of niet, bepaal je zelf. Al naar gelang jouw woonstijl, kun je kiezen voor een strakke uitvoering, of een meer landelijke uitvoering met freeswerk in de zijstijlen. 
 
Kunststof shutters zijn echt bedoeld voor ruimtes waarin hout ongewenst is. Voor alle overige ruimtes is hout een betere optie. Hout is namelijk minder zwaar, waardoor grotere maten ramen geen probleem zijn. De kunststof varianten hebben ter vermindering van het gewicht en voor stevigheid wel een hoogwaardige aluminium kern, maar kunnen door hun totale gewicht een maximaal formaat hebben van 65 cm per paneelbreedte. De hoogte maakt niet veel uit. 

Goed om in gedachten te houden, is dat kunststof niet per se een goedkoper alternatief is, en dat bijzondere vormen ramen met kunststof shutters niet mogelijk zijn. Maar voor dit soort uitdagingen zijn er legio ‘plan B’ methoden. Laat je hierover goed adviseren.

Deel dit artikel

Verliefd op shutters geworden?

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay