shutters_rare_vormen_beeld_1980x1005px20220310165410.webp

Decokay Design Shutters óók voor speciale vormen ramen

Decokay Design heeft een eigen collectie shutters, die precies die chique, high end uitstraling hebben, en die bovendien zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Droomde je altijd van deze look? Misschien is nu de tijd om je eens te verdiepen in het aanbod.

Gevallen voor de klassieke museum look?

Bekijk de stalenboeken van Eijffinger Museum bij ons!

MAAK EEN AFSPRAAK

Er is bijna geen raambekleding te bedenken met een dermate classy uitstraling als shutters. Het feit dat shutters altijd maatwerk zijn, maakt de oplossing des te chiquer. Welke vorm ramen je ook hebt, de shutters vallen erin weg alsof ze er sinds de bouw van het huis bij horen.

Juist voor speciale maten ramen zijn Decokay Design shutters de ideale oplossing. Veel nieuwbouwwoningen (ook recente op- en aanbouw delen) hebben bijvoorbeeld hoge-, of driehoekige ramen, of een combinatie daarvan. Ramen met een toog (een horizontale of verticale dwarsbalk in het kozijn) zie je weer wat vaker in jaren ‘30 woningen. Oudere woningen hebben vaker ronde-, of zelfs zeshoekige ramen. Maar welke woning en welk raam je ook hebt, shutters kunnen consequent in je hele huis worden doorgevoerd - tot in het hoogste boogje boven het raam. 

Shutters zijn bij uitstek een duurzame oplossing die voor langere tijd je interieur siert. Gordijnen vervang je misschien om de zoveel jaar, al naar gelang de modetrends en jouw smaak zich ontwikkelen. Shutters daarentegen zijn echt een opwaardering van je woning, in de zin dat ze als styling element onderdeel van je huis worden.

Wanneer je in je huis afwijkende vormen ramen hebt, zijn shutters een mooie, en tevens praktische oplossing. De lamellen kun je bewegen om de lichtinval en sfeer te bepalen, maar de luiken kunnen ook geheel geopend of gesloten worden, zodat je de ramen daarachter kunt openen of schoonmaken. 

Deel dit artikel

Gevallen voor de klassieke museum look?

Bekijk de stalenboeken van Eijffinger Museum bij ons!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay