museum_beeld_1980x1005px820220310145803.webp

Museum-collectie van Eijffinger: meesterwerk op behang gebied

Diepe warme kleuren, zoals vooral de oude meesters gebruikten in olieverf schilderijen. Dat zie je terug in deze fraaie behangcollectie Museum. Verfijnd, oogstrelend en warm.

Behang van Eijffinger zien?

Kom stalenboeken doorbladeren met koffie!

MAAK EEN AFSPRAAK

Dat behang voor sfeer kan zorgen in je interieur wist je natuurlijk allang. De Museum- collectie van Eijffinger doet veel meer dan dat: het biedt behang in prachtige kleurschakeringen, met pennenstreken in zachte kleuren en sfeervolle vogels, bloemen en vlinders in levensgroot formaat. Waan je in andere tijden en ga op reis in je interieur! 

Hedendaagse musea nemen je mee in een tijdloze sfeer die warmte en rust uitademt. En dat is precies wat deze collectie ook doet. Of je nu houdt van tijdloos, modern of klassiek, deze collectie biedt precies wat je zoekt.

Vooral de combinatie van kleuren, afbeeldingen die verfijnd of juist kleurrijk en uitgesproken zijn maken deze collectie uniek. Zachte, warme blauwtinten, gecombineerd met groen en paars. Oranje-tinten die de zon in huis brengen, dieprood en zelfs Delfts blauw. 

Daarnaast laat ook het gebruik van materialen het behang stralen, van subtiele glinsteringen tot velours en zelfs pailletten in een levensgroot dessin. Je kijkt je ogen uit, en dat is precies wat je in een museum ook doet. De collectie biedt ware kunstwerken voor op de muur, helemaal in jouw stijl, en passend bij de sfeer waar jij je thuis bij voelt.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay