interfloor_dynamic_beeld_1980x1005px620220310145654.webp

Interfloor Dynamic-collecties met Black Tex Backing

De Dynamic-collecties van Interfloor onderscheiden zich door een unieke, multifunctionele rug met dubbele bewapening. Het feit dat alle vinylvloeren uit deze collecties naadloos tot 40m2 gelegd kunnen worden maakt de keuze voor deze vloer eigenlijk een ‘no brainer’. En kunnen we feitelijk spreken over naadloos gelegd pvc.

Op zoek naar een kamerbrede oplossing op de vloer?

Bekijk de unieke vinyl collectie van Interfloor!

MAAK EEN AFSPRAAK

Kamerbreed vinyl heeft een heel chique voorkomen. De Dynamic-collecties van Interfloor zijn door de naadloze verwerking tot maar liefst 40m2 (400 cm breed), volledig gericht op het versterken van dit levensechte effect. 

Dynamic is een uiteenlopende collectie, van houten planken tot visgraat motief, en van betonlook tot stenen gietvloer, marmer of basalt. Alle uitvoeringen kenmerken zich door levensechte dessins. De toplaag heeft voelbaar reliëf wat het levensechte effect verder versterkt. Daarnaast hebben alle Dynamic vloeren een antislip-laag voor gebruiksgemak, zijn vochtbestendig en brandvertragend. 

Wat de gehele collectie gemeen heeft, is de unieke, supersterke rug. Deze zogenoemde Black Tex Back heeft veel voordelen. In de eerste plaats zorgt de rug ervoor dat de vloer zeer lang mee gaat. Daarnaast heeft hij een hoge weerstand tegen indrukken van onderaf. De vloer helemaal glad maken is dus niet meer nodig. Verder kun je rekenen op een hoge geluids- en warmte-isolatie.

Verlijmen is niet nodig. Maar doe je dit wel, dan kun je zwenkwielen op de vloer gebruiken en vloerverwarming installeren.

*Milieunormering: Deze vloer is vrij van weekmakers en is met zorg voor het milieu geproduceerd. 

Deel dit artikel

Op zoek naar een kamerbrede oplossing op de vloer?

Bekijk de unieke vinyl collectie van Interfloor!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay