STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


De Dynamic-collecties van Interfloor onderscheiden zich door een unieke, multifunctionele rug met dubbele bewapening. Het feit dat alle vinylvloeren uit deze collecties naadloos tot 40m2 gelegd kunnen worden maakt de keuze voor deze vloer eigenlijk een ‘no brainer’. En kunnen we feitelijk spreken over naadloos gelegd pvc.

Interfloor Dynamic-collecties met Black Tex Backing
Kamerbreed vinyl heeft een heel chique voorkomen. De Dynamic-collecties van Interfloor zijn door de naadloze verwerking tot maar liefst 40m2 (400 cm breed), volledig gericht op het versterken van dit levensechte effect. 

Dynamic is een uiteenlopende collectie, van houten planken tot visgraat motief, en van betonlook tot stenen gietvloer, marmer of basalt. Alle uitvoeringen kenmerken zich door levensechte dessins. De toplaag heeft voelbaar reliëf wat het levensechte effect verder versterkt. Daarnaast hebben alle Dynamic vloeren een antislip-laag voor gebruiksgemak, zijn vochtbestendig en brandvertragend. 

Wat de gehele collectie gemeen heeft, is de unieke, supersterke rug. Deze zogenoemde Black Tex Back heeft veel voordelen. In de eerste plaats zorgt de rug ervoor dat de vloer zeer lang mee gaat. Daarnaast heeft hij een hoge weerstand tegen indrukken van onderaf. De vloer helemaal glad maken is dus niet meer nodig. Verder kun je rekenen op een hoge geluids- en warmte-isolatie.

Verlijmen is niet nodig. Maar doe je dit wel, dan kun je zwenkwielen op de vloer gebruiken en vloerverwarming installeren.

*Milieunormering: Deze vloer is vrij van weekmakers en is met zorg voor het milieu geproduceerd. 

impressie
Interfloor Dynamic
collecties met
Black Tex Backing

inspiratie
De Onderhoudsarme
vloer voor de keuken

ontdek de Interfloor Dynamic
WoodStone collectie

blog
Vinyl op de vloer,
waarom eigenlijk niet?

Op zoek naar een kamerbrede oplossing op de vloer?

Bekijk de unieke vinyl collectie van Interfloor!
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

  • Vroeger was niet alles beter…
    Laminaat… Dat was voor mij zo’n beetje vloeken in de kerk. Als je voor hout gaat, moet het ook echt op hout lijken, en dat geldt ook voor steen. Een bezoekje aan de vakhandel heeft me echter even met de neus op de feiten gedrukt.
  • Winterwarm en zomerkoel - pvc vinyl is versatiel
    Het hart wil, wat het hart wil. Dat is zo’n beetje mijn sterkste selectiecriterium. Plichtsgetrouw voeg ik daar nog wel wat consumentenbond uitslagen aan toe… Maar het plaatje wint. De nieuwe keukenvloer moest dus nét echt, natuurlijk steen lijken. Net als op dat Pinterest plaatje…
  • Lekker ‘voelen’ dat moet gewoon met tapijt!
    Denk je dat tapijt uit de tijd is en niets voor jou? Think again… Op de VTWonen design beurs kwamen we de nieuwe tapijtcollectie van VT Wonen tegen en werden op slag verliefd. Voor elke smaak wat wils en een ultiem gevoel van luxe.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP