kinderbehang20230710154228.webp

Beyond cool - BN Wallcoverings kinderbehang

Kinderkamer behang is heel ‘eigen’ en speelt helemaal in op de levendige fantasie van jouw kroost. BN Walls snapt dat als geen ander. Daarvoor zetten ze dan ook top designers in.

Het leukste kinderbehang?

Bekijk onze ruime collectie kinderbehang in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Qua kinderkamer behang vallen drie collecties van BN Wallcoverings meteen in het oog: Pimpelmees, Doodleedoo en Smalltalk. 

De roem van Pimpelmees snelde de collectie vooruit. Een tijger of olifant die op vakantie gaat met al zijn dierenvriendjes op zijn rug, een witte schimmel met de sleutel van de verborgen toren in zijn bek, een vriendelijk grazende brachiosaurus in een verloren tijdperk; je kunt het zo gek niet bedenken. Elke afbeelding is een spannend verhaal op zich.

Doodleedo heeft echt dat traditioneel speelse effect. Ook hier ontbreken de dieren natuurlijk niet. Klauterende aapjes hangend in lianen, dartele herten en vosjes, circus olifanten, walvissen en dino’s. Maar ook bloemige taferelen en zwevende astronauten in de ruimte maken onderdeel uit van deze collectie. 

Smalltalk is leuk voor zowel de allerkleinste- als wat oudere kids. Ook hier zie je ruimtevaarders en dieren terug, maar de collectie is aangevuld met een secret garden vol details, een wand vol handgeschreven inspiratie teksten, zachte veren en pootafdrukken in de sneeuw, jungle- of grafisch motief, eigenlijk te breed om op te noemen.

Zowel Doodleedoo als Smalltalk hebben heel handig bedacht dat bijpassende neutrale tinten behang handig zijn. Je wilt tenslotte geen kermis van de kinderkamer maken...

Deel dit artikel

Het leukste kinderbehang?

Bekijk onze ruime collectie kinderbehang in de winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay