interfloor_beeld_1980x1005px320220310145509.webp

Luxury - vlekwerend tapijt van Interfloor

Wie voor tapijt gaat, weet precies wat hij wil. De kenner weet ook waar hij het moet halen… De collectie Luxury SDN van Interfloor laat goed zien wat er vandaag de dag mogelijk is. Het wordt dan ook tevens projectmatig gebruikt.

Wel tapijt, niet de kwetbaarheid?

Bekijk ons vlekwerend tapijt in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Het superdeluxe tapijt ‘Luxury’ doet zijn naam eer aan. Het weegt maar liefst 1,5 kilo per vierkante meter door de volle pool! Dát wordt dus bedoeld met de uitspraak ‘kwaliteit is voelbaar’.

Daarnaast is het gemaakt van innovatief SDN garen, een techniek waarbij de verf volledig is opgenomen in de pool. Bij elk ander tapijt zonder SDN is dit niet het geval, en liggen slijtage en verkleuring dus eerder op de loer. Als je twijfel hebt over de verschillen met regulier tapijt, is het goed om te weten dat wetenschappelijk bewijs geleverd is. En dat dit tapijt zelfs bestand is tegen bleek. Het is echt vloerbedekking van een andere orde.

Je ziet er echter niets van dat het zo sterk is. Je verwacht dan misschien een wat stuggere uitstraling, terwijl dit echt een mega zacht tapijt is, waar je echt door wil ‘woelen’. Met je voeten, of je handen. Want dat is nou juist het grote onderscheid tussen een harde- en een zachte vloer; dat het zo lekker uitnodigt om op de grond te gaan zitten. Spelend met je kinderen, paardje rijden op je knieën, of gewoon lekker hangend tegen de bank.

Luxury is verkrijgbaar in twaalf prachtige, tijdloze kleuren. Natuurlijke wit- en grijstinten worden afgewisseld met een enkel fraai oudroze- of perfect zachtblauwe uitvoering. 

Deel dit artikel

Wel tapijt, niet de kwetbaarheid?

Bekijk ons vlekwerend tapijt in de winkel!

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay