dd_horizontale_jaloezie20220422145328.webp

Go smart met Decokay

Niet alleen het uiterlijk maar ook de functies van hedendaagse raamdecoratie zijn een rol gaan spelen in de overweging bij aanschaf. Nu hebben de meeste betere systemen wel een draadloze optie gelukkig. Maar houd er wel meteen bij aanschaf rekening mee.

‘Hey Siri, of hey Google - goedemorgen wakker worden!’, hoor je de smartphone fans al roepen. Daar maak je indruk mee… Bekende jonge YouTubers als HanWe maken er filmpjes over als ze hun eerste huis kopen. Het is dan ook de nieuwste hot-gadget trend: elektrisch je raambekleding bedienen. 

Een trend die niet alleen interessant is voor mensen die graag alles via hun smartphone regelen overigens. Gewoon ‘ouderwets’ een afstandbediening kan altijd bij dergelijke systemen. Alle op afstand bedienbare systemen voor de ramen hebben overigens als bijkomend voordeel dat ze ook ‘koordloos’ zijn. Wanneer je superstrakke, chique raambekleding hebt gekocht, is dat natuurlijk wel de vervolmaking van het geheel.

Het ene systeem werkt met Wifi, het andere met Bluetooth, net welke raamdecoratie jij kiest - en de opties die daarbij beschikbaar zijn. Heb je tuimel- of kiepramen dan is een andere raambekleding geschikter dan wanneer je bijvoorbeeld extra hoge ramen hebt, enzovoort. Voor ‘standaard’ ramen is de keuze groot. 

Natuurlijk is het leuk om in je handen te klappen of iets in de ruimte te roepen, maar bij de meeste systemen is voorprogrammeren ook een optie. Handig als je op vakantie bent en toch de indruk wil wekken thuis te zijn. Het licht gaat aan, de luiken sluiten… Terwijl jij je nog eens omdraait in je bed op Ibiza...

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay