STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Niet alleen het uiterlijk maar ook de functies van hedendaagse raamdecoratie zijn een rol gaan spelen in de overweging bij aanschaf. Nu hebben de meeste betere systemen wel een draadloze optie gelukkig. Maar houd er wel meteen bij aanschaf rekening mee.

Go smart met Decokay<br><br>
‘Hey Siri, of hey Google - goedemorgen wakker worden!’, hoor je de smartphone fans al roepen. Daar maak je indruk mee… Bekende jonge YouTubers als HanWe maken er filmpjes over als ze hun eerste huis kopen. Het is dan ook de nieuwste hot-gadget trend: elektrisch je raambekleding bedienen. 

Een trend die niet alleen interessant is voor mensen die graag alles via hun smartphone regelen overigens. Gewoon ‘ouderwets’ een afstandbediening kan altijd bij dergelijke systemen. Alle op afstand bedienbare systemen voor de ramen hebben overigens als bijkomend voordeel dat ze ook ‘koordloos’ zijn. Wanneer je superstrakke, chique raambekleding hebt gekocht, is dat natuurlijk wel de vervolmaking van het geheel.

Het ene systeem werkt met Wifi, het andere met Bluetooth, net welke raamdecoratie jij kiest - en de opties die daarbij beschikbaar zijn. Heb je tuimel- of kiepramen dan is een andere raambekleding geschikter dan wanneer je bijvoorbeeld extra hoge ramen hebt, enzovoort. Voor ‘standaard’ ramen is de keuze groot. 

Natuurlijk is het leuk om in je handen te klappen of iets in de ruimte te roepen, maar bij de meeste systemen is voorprogrammeren ook een optie. Handig als je op vakantie bent en toch de indruk wil wekken thuis te zijn. Het licht gaat aan, de luiken sluiten… Terwijl jij je nog eens omdraait in je bed op Ibiza...

Ontdek
Creëer je eigen
Smart Home
met
PowerView®

Bekijk
Forest Shuttle
elektrisch bedienbare
gordijnrails

Ontdek
dib jaloezieën
nu draadloos op
afstand bedienbaar

Ontdek
Just Bliss!
Bedien je raambekleding
heel smart handsfree

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
  Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
 • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
  Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP