STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Forest Shuttle van Decokay Design brengt je waar je zijn wil: in relax modus. Open vanuit bed de gordijnen terwijl je rustig wakker wordt. Of sluit de gordijnen geruisloos met een druk op de knop als je ‘s avonds privacy wil.

Forest Shuttle - elektrische bedienbare gordijnrails<br><br>

Ultiem gemak bereik je met de elektrische gordijnrails Forest Shuttle van Decokay Design. Elektrische raambediening is niet nieuw. Dat deze nu ook volledig draadloos geïnstalleerd kan worden echter wél. Forest kan dit dankzij de nieuwe draadloze accu motor. De installatie en bediening zijn eenvoudig en integratie in bestaande systemen is mogelijk.

De Forest Shuttle L is meestal de best passende oplossing. Daarnaast is er de draadloze Shuttle iOn met accupack, voor ruimtes zonder stroom. En tot slot het FMS® Plus inbouwsysteem, voor plafondmontage of wandmontage.

Alles in huis draadloos bedienen?
Heb je al een huisautomatiseringssysteem, dan kan dit gordijnsysteem daar naadloos in geïntegreerd worden. De motor kan onzichtbaar weggewerkt worden. 

Bediening gaat eenvoudig via:
- Afstandsbediening (Forest Diamond Sense of Somfy).
- App (Iphone/ Android) met optioneel Z-wave Plus. Dit is een betaalbaar draadloos Domoticasysteem, ook wel Smart Home Systems genoemd, voor huisautomatisering.Dit werkt via een radiofrequentie, dus zonder Wi-Fi verstoring.
- Draadloos te koppelen met klik-aan-klik-uit systeem. 
- Handbediening mogelijk via Touch Impuls Technologie.

De motor is geruisloos (<40 Db.) De rails kan gebogen worden voor hoeken, en hij is uitgevoerd in wit, grijs of zwart. Met tien jaar garantie kun je je geen buil vallen. Wie voor een betaalbare prijs een kwaliteitssysteem zoekt voor elektrische gordijnrails maakt met Forest Shuttle een weloverwogen keuze.

Impressie
Forest Shuttle

Advies
Aluminium jaloezieën
voor de badkamer

Inspiratie
Marmeren raamdecoratie?
Dé smaakmaker van
je interieur!

Meer over
Smart-oplossingen bij Decokay

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Opgeruimd staat elegant
  De raambekleding in de keuken kan nog wel eens een ondergeschoven kindje zijn. Jammer! Want er is zoveel mogelijk dat én mooi is én functioneel. Een sfeervolle en schone keuken gaat verder dan het aanrechtblad.
 • Een warm welkom voor de herfst
  Geen tijd voor treurigheid! Als de blaadjes vallen in de herfst, en je minder vaak buiten zit, wordt het tijd om lekker binnenshuis aan de slag te gaan met klusjes en ‘home improvement’.
 • Laat de zon maar schijnen
  In een finca woonstijl passen verschillende typen raambekleding, zo lang ze maar een landelijke uitstraling hebben. Maar het gaat natuurlijk om het gehele plaatje; het afstemmen van wanden, vloeren, meubels én dat wat voor je ramen hangt. 

DECOKAY BLOGS

 • Strakke raambekleding met een moderne ‘touch’
  Vaak wordt gesproken over harde raambekleding voor de categorie strakke raambekleding. Veel strakke raambekleding ís echter helemaal niet hard, en wordt hier toch onder geschaard. Zo heb je - wanneer je bij de betere speciaalzaak binnenloopt - zelfs verrassende nieuwe varianten.
 • Gordijnen - zacht en warm aangekleed
  Gordijnen staan te boek als ‘zachte raambekleding’. Dat is dan ook precies wat gordijnen voor jouw ruimte doen; deze verzachten. Daarmee wordt de ruimte ook iets kleiner, aangekleder. De meeste harde raambekleding (zoals een rolgordijn of jaloezie) valt namelijk weg in het kozijn, terwijl gordijnen toch een stuk van de ruimte meepakken.
 • Harde raambekleding sfeerbepalend
  Harde raamdecoratie is een categorie raambekleding met magische eigenschappen. Ondanks hun ‘hardheid’, hebben ze veelal een intrinsieke zachtheid. Niet in de laatste plaats door materiaal- en kleurkeuze, maar vooral omdat ze de gave hebben om de lichtinval te reguleren.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP