forest_shuttle_beeld_1980x1005px520220310133729.webp

Forest Shuttle - elektrische bedienbare gordijnrails

Forest Shuttle van Decokay Design brengt je waar je zijn wil: in relax modus. Open vanuit bed de gordijnen terwijl je rustig wakker wordt. Of sluit de gordijnen geruisloos met een druk op de knop als je ‘s avonds privacy wil.

Ultiem gemak bereik je met de elektrische gordijnrails Forest Shuttle van Decokay Design. Elektrische raambediening is niet nieuw. Dat deze nu ook volledig draadloos geïnstalleerd kan worden echter wél. Forest kan dit dankzij de nieuwe draadloze accu motor. De installatie en bediening zijn eenvoudig en integratie in bestaande systemen is mogelijk.

De Forest Shuttle L is meestal de best passende oplossing. Daarnaast is er de draadloze Shuttle iOn met accupack, voor ruimtes zonder stroom. En tot slot het FMS® Plus inbouwsysteem, voor plafondmontage of wandmontage.

Alles in huis draadloos bedienen?
Heb je al een huisautomatiseringssysteem, dan kan dit gordijnsysteem daar naadloos in geïntegreerd worden. De motor kan onzichtbaar weggewerkt worden. 

Bediening gaat eenvoudig via:
- Afstandsbediening (Forest Diamond Sense of Somfy).
- App (Iphone/ Android) met optioneel Z-wave Plus. Dit is een betaalbaar draadloos Domoticasysteem, ook wel Smart Home Systems genoemd, voor huisautomatisering.Dit werkt via een radiofrequentie, dus zonder Wi-Fi verstoring.
- Draadloos te koppelen met klik-aan-klik-uit systeem. 
- Handbediening mogelijk via Touch Impuls Technologie.

De motor is geruisloos (<40 Db.) De rails kan gebogen worden voor hoeken, en hij is uitgevoerd in wit, grijs of zwart. Met tien jaar garantie kun je je geen buil vallen. Wie voor een betaalbare prijs een kwaliteitssysteem zoekt voor elektrische gordijnrails maakt met Forest Shuttle een weloverwogen keuze.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay