tarkett_parade_paris_beeld_1980x1005px320220310133826.webp

Tarkett Parade Paris - rijk tapijt

Wie voor tapijt kiest in plaats van harde vloerbedekking zoals hout, laminaat of PVC, doet dat heel bewust vanwege het gevoel. Dan wil je dus ook écht het zachte effect dat goed tapijt kenmerkt.

Wil je kwaliteitstapijt voor een schappelijke prijs?

Bij Decokay vindt je top kwaliteit!

MAAK EEN AFSPRAAK

Zoek je kamerbreed (vier meter breed, dus in veel ruimtes naadloos te leggen) kwaliteitstapijt voor een schappelijke prijs? Dan zit je goed bij deze fraaie collectie Parade Paris, van Tarkett. Luxe ten top. 
Verwacht dan ook zeker dat heerlijke, zacht strelende gevoel aan je blote voeten. Iets waar je zomer en winter van kunt genieten. Niet alleen in de slaapkamer is dat fijn. Tapijt maakt namelijk een comeback voor woonruimtes als de huiskamer, ook omdat het steeds beter schoongemaakt kan worden. 

Wie niet voor de hele ruimte kiest, gaat vaak toch voor vloerkleden op maat, die verschillende zithoeken hun eigen uitstraling geven. Al was het maar voor de geluiddemping, wat anders een dagelijkse ergernis kan worden. Ook dat kan met dit tapijt. Kleden op maat worden naar wens in jouw stijl afgewerkt. Zelfs in ronde en organische vormen… dus helemaal van deze tijd!
De korte pool met zijdezachte aaibaarheid, geven dit tapijt een hoogwaardige uitstraling. De verkrijgbare kleuren zijn rustig, van wit tot zand, beige en grijs naar zwart verlopend. Deze natuurtinten versterken het - haast donzige - effect. 

Parade Paris voegt zich dan ook goed in verschillende interieurs. Van landelijk tot klassiek, en van vintage tot modern. Niets zo zacht - en zo gevoeglijk als tapijt. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay