STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Doe mee met 'Raad het geluid' en win de ultieme nachtrust! ​​​​​​​Decokay verloot 5x een hor op maat (t.w.v. maximaal € 449,-) aan diegene die het geluid raadt. 

Het geluid van de zomer!

Heerlijk genieten van het zonnetje in de tuin. De ramen en deuren gaan weer wijd open voor frisse lucht in huis. In de tuin zoemen insecten rond de bloemen. Het geluid van de zomer! Maar hoe nuttig en welkom die insecten ook zijn in onze tuin, in huis hebben we ze liever niet. We willen ‘s nachts met de ramen open kunnen doorslapen. Het enige gezoem in huis moet komen van je wekker!

Hor op maat 
Decokay begrijpt hoe belangrijk een goede nachtrust is en biedt stijlvolle oplossingen met horren op maat. Voor elk type raam of deur is er een passende hor.

Doe mee met 'Raad het geluid' en win de ultieme nachtrust!

Wat moet je doen?
Luister naar het geluid via het filmpje links op deze pagina. Je kunt zo vaak luisteren als je wilt. Denk jij te weten om welk geluid het gaat? Vul dan het antwoord in, en je e-mailadres. Je kunt slechts één keer deelnemen. Nadat je het antwoord hebt ingevuld, ontvang je een e-mail waarmee je je deelname bevestigt. (Je emailadres wordt alleen gebruikt voor informatie en berichten over 'Raad het geluid'-actie van Decokay.)

Uit alle goede inzenders worden 5 winnaars getrokken. De winnaars krijgen persoonlijk bericht en mogen bij het dichtbijzijnste Decokay filiaal een hor op maat uitzoeken (met een maximale waarde van € 449,-). 

Voorwaarden
Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met 16 mei en maximaal één keer. Winnaars worden blind geselecteerd uit de goede inzendingen door een onafhankelijk persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Decokay neemt persoonlijk contact op met de winnaars via het verstrekte e-mailadres. Het inmeten van de hor op maat wordt kosteloos verzorgd door Decokay. Het monteren is voor eigen rekening. 


 

Ontdek
Decokay Design horren

Ontdek
Met Luxaflex®
ongestoord genieten

van frisse lucht

Ontdek
Horren houden insecten
op afstand

Bekijk
Unilux horren
op maat en kleur

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Drie valkuilen bij het kiezen van interieur kleuren
  Een nieuwe kleur kiezen voor je interieur is leuk. Toch kan het ook een hele uitdaging zijn met alle keuze die je hebt. Waar moet je op letten bij het kiezen? Hoe je voorkomt dat je een ‘verkeerde’ kleur kiest, lees je hier. We zetten de drie grootste valkuilen voor het kiezen van interieurkleuren op een rij.
 • Woontrends ‘22 - een vleugje nostalgie...
  Wat gebeurt er met ons interieur in 2022? Je bent waarschijnlijk noodgedwongen al op de hoogte van de trend ‘multifunctionele ruimtes’, na een lockdown... Maar wat staat er verder op de rol?
 • Tijdloos wonen? Nooit helemaal…
  Al was je nog zo up-to-date toen je je inrichting vijf jaar geleden eens grondig aanpakte… Het modebeeld is zo grillig, dat je eigenlijk altijd aan het fine-tunen blijft. Zelfs de meest consistente woonstijl verandert voortdurend subtiel.

DECOKAY BLOGS

 • Zilt zeezicht om bij weg te dromen…
  Gewoon, simpel behang, met een zichzelf-herhalend patroon, is er amper meer bij tegenwoordig. Het is er nog wel, maar het zijn indrukwekkende ontwerpen met weinig herhaling. Lichtreflectie, structuur en glans geven extra dimensies. Maar het kan ook helemaal zonder repetitie: een ode aan de mural.
 • Muur en deuren dezelfde kleur - wow!
  De wet van houdbaarheid dicteert dat als je de muren een nieuw likje verf moeten, de deuren en kozijnen rap volgen… Dus maak je borst (en kwast) dan maar vast nat voor wat schilderwerk. Maar wat nou als je van de nood een deugd maakt?
 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP