HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Doe mee met 'Raad het geluid' en win de ultieme nachtrust! ​​​​​​​Decokay verloot 5x een hor op maat (t.w.v. maximaal € 449,-) aan diegene die het geluid raadt. 

Het geluid van de zomer!

Heerlijk genieten van het zonnetje in de tuin. De ramen en deuren gaan weer wijd open voor frisse lucht in huis. In de tuin zoemen insecten rond de bloemen. Het geluid van de zomer! Maar hoe nuttig en welkom die insecten ook zijn in onze tuin, in huis hebben we ze liever niet. We willen ‘s nachts met de ramen open kunnen doorslapen. Het enige gezoem in huis moet komen van je wekker!

Hor op maat 
Decokay begrijpt hoe belangrijk een goede nachtrust is en biedt stijlvolle oplossingen met horren op maat. Voor elk type raam of deur is er een passende hor.

Doe mee met 'Raad het geluid' en win de ultieme nachtrust!

Wat moet je doen?
Luister naar het geluid via het filmpje links op deze pagina. Je kunt zo vaak luisteren als je wilt. Denk jij te weten om welk geluid het gaat? Vul dan het antwoord in, en je e-mailadres. Je kunt slechts één keer deelnemen. Nadat je het antwoord hebt ingevuld, ontvang je een e-mail waarmee je je deelname bevestigt. (Je emailadres wordt alleen gebruikt voor informatie en berichten over 'Raad het geluid'-actie van Decokay.)

Uit alle goede inzenders worden 5 winnaars getrokken. De winnaars krijgen persoonlijk bericht en mogen bij het dichtbijzijnste Decokay filiaal een hor op maat uitzoeken (met een maximale waarde van € 449,-). 

Voorwaarden
Deelnemen aan de wedstrijd kan tot en met 16 mei en maximaal één keer. Winnaars worden blind geselecteerd uit de goede inzendingen door een onafhankelijk persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Decokay neemt persoonlijk contact op met de winnaars via het verstrekte e-mailadres. Het inmeten van de hor op maat wordt kosteloos verzorgd door Decokay. Het monteren is voor eigen rekening. 


 

Ontdek
Decokay Design horren

Ontdek
Met Luxaflex®
ongestoord genieten

van frisse lucht

Ontdek
Horren houden insecten
op afstand

Bekijk
Unilux horren
op maat en kleur

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies
MAAK EEN AFSPRAAK STEL EEN VRAAG BEL ME TERUG

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Style jouw hotel chique interieur
  Een hotel chique interieur weerspiegelt de luxe van hotels. Als jij je daar als een vis in het water voelt en liever niet terug gaat naar huis, maar je wil blijven wentelen in luxe, dan is een hotel chique interieur zeker weten iets voor jou!
 • Voel je werelds met Art Deco
  Groot uitpakken met prints en luxe kleuren in huis? Klinkt dat als muziek in je oren? Met de Art Deco-stijl maak je van je huis een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn!
 • Hoe past geel in jouw interieur?
  Valt het jou ook op dat er steeds meer geel te zien is in de woonbladen en qua accessoires? Dat kan kloppen. Geel heeft een onmiskenbare comeback gemaakt. Hoe pas je geel toe in je interieur zonder dat het gaat overheersen?

DECOKAY BLOGS

 • De volwassen comeback van geel
  Geel in je interieur? Is dat niet een beetje te druk, of iets uit de jaren ‘30 of zo? Zeker niet. Geel maakt een comeback waar je U tegen zegt. Ondanks - of dankzij - de kleurfilosofie erachter, blijkt het een kameleon die in elke woonstijl wat toevoegt.
 • Hollandse lente - extra plaid en gaan!
  Bibber- of barbecue weer? Het voorjaar in Nederland laat nog wel eens op zich wachten, of komt juist met een kracht binnen gerold in maart, en laat je vervolgens in april gewoon zitten met een hagelbui. Four seasons in one day, van hagel tot felle zon, zijn schering en inslag.
 • Bol en rond - een beetje zachtheid in je interieur
  Rond is zacht, hoekig is hard. Staal en beton zijn hard, terwijl hout zacht is. Dit zijn begrippen die iedere binnenhuisarchitect krijgt ingeprent. Maar hoe kan dit? Waarom hebben sommige materialen en vormen een kil karakter, en geven andere meteen een warme uitstraling?

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP