dd_horren_beeld_1980x1005px220220310133853.webp

Decokay Design horren - twee vliegen zonder één klap

Lekker de ramen en deuren open met mooi weer, dat is gewoon een must. Goede ventilatie is goed voor je gezondheid, en geeft verkoeling in huis in hete zomers. Wel komen er dan wat ongewenste gasten binnen, niet alleen vliegen, maar ook pollen! Dan is pollenwerend gaas de oplossing.

Ontdek de Perfecte Hor voor Elk Interieur

Bezoek Decokay voor persoonlijk advies & de ultieme keuze in design en functionaliteit.

VIND JOUW IDEALE HOR

De luxe horren van Decokay Design zijn niet alleen oogstrelend in je interieur, maar bovendien multifunctioneel. Als je echt een oplossing zoekt die meerdere problemen tegelijk aanpakt, kun je zelfs kiezen voor gaas dat geen pollen doorlaat, en dus geschikt is voor mensen met hooikoorts. 

Wat voor soort horren vind je in de Decokay Design collectie?

Verwisselbare plissé hordeuren - schuif of kantel:
Een plissé hordeur heeft een mooi én sterk geplisseerd gaas. De hordeur is er zowel voor openslaande- als voor schuifdeuren. Het mooie is dat het gaas zich volledig opvouwt in de cassette bij het sluiten (tot 1 m.). Een subtiele oplossing dus.

Verwisselbare rolhorren - gewone of dakramen:
Zoek je een hor die zichzelf oprolt en die zowel binnen als buiten gemonteerd kan worden? Dan is de rolhor ideaal. Het gaas rolt zich geruisloos op in de aluminium cassettes, waardoor deze optie zeer wind- en weerbestendig is. 

Verwisselbare inzethorren - draai- en kiepramen: 
Een lastig kantelraam? Geen punt. Met het flexibele, ultradunne frame (0,6 mm flens!) valt de hor mooi weg in het raam. Kies jouw kleur en gassoort op maat.

Vaste horren:
Voor eens en voor altijd klaar zijn? Kies dan voor een vaste hor (keuze uit vier soorten gaas). Dat kan zowel binnen als buiten. Zeker bij hoge ramen wil je niet ieder jaar op de ladder. De vaste horren openen en sluiten eenvoudig. Of je nu voor een scharniersysteem, of kliksysteem met magneet kiest. Ook voor ondiepe kozijnen en draai- en kiepramen is er een permanente binnen- en buiten oplossing; vraag ernaar bij Decokay. 

Naar smaak en behoefte aanpassen:
Een hor moet naadloos in jouw woonstijl passen, alleen zo bereik je dat optimale design effect. Daarom is elke hor in de door jou gewenste kleur te bestellen. Daarnaast is veel keus in soorten gaas, Clearview, Poll Tex, plissé, in grijs of zwart. Door het secure maatwerk vallen alle systemen naadloos weg voor je raam.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay