STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Lekker de ramen en deuren open met mooi weer, dat is gewoon een must. Goede ventilatie is goed voor je gezondheid, en geeft verkoeling in huis in hete zomers. Wel komen er dan wat ongewenste gasten binnen, niet alleen vliegen, maar ook pollen! Dan is pollenwerend gaas de oplossing.

Decokay Design horren - twee vliegen zonder één klap
De luxe horren van Decokay Design zijn niet alleen oogstrelend in je interieur, maar bovendien multifunctioneel. Als je echt een oplossing zoekt die meerdere problemen tegelijk aanpakt, kun je zelfs kiezen voor gaas dat geen pollen doorlaat, en dus geschikt is voor mensen met hooikoorts. 

Wat voor soort horren vind je in de Decokay Design collectie?

Verwisselbare plissé hordeuren - schuif of kantel:
Een plissé hordeur heeft een mooi én sterk geplisseerd gaas. De hordeur is er zowel voor openslaande- als voor schuifdeuren. Het mooie is dat het gaas zich volledig opvouwt in de cassette bij het sluiten (tot 1 m.). Een subtiele oplossing dus.

Verwisselbare rolhorren - gewone of dakramen:
Zoek je een hor die zichzelf oprolt en die zowel binnen als buiten gemonteerd kan worden? Dan is de rolhor ideaal. Het gaas rolt zich geruisloos op in de aluminium cassettes, waardoor deze optie zeer wind- en weerbestendig is. 

Verwisselbare inzethorren - draai- en kiepramen: 
Een lastig kantelraam? Geen punt. Met het flexibele, ultradunne frame (0,6 mm flens!) valt de hor mooi weg in het raam. Kies jouw kleur en gassoort op maat.

Vaste horren:
Voor eens en voor altijd klaar zijn? Kies dan voor een vaste hor (keuze uit vier soorten gaas). Dat kan zowel binnen als buiten. Zeker bij hoge ramen wil je niet ieder jaar op de ladder. De vaste horren openen en sluiten eenvoudig. Of je nu voor een scharniersysteem, of kliksysteem met magneet kiest. Ook voor ondiepe kozijnen en draai- en kiepramen is er een permanente binnen- en buiten oplossing; vraag ernaar bij Decokay. 

Naar smaak en behoefte aanpassen:
Een hor moet naadloos in jouw woonstijl passen, alleen zo bereik je dat optimale design effect. Daarom is elke hor in de door jou gewenste kleur te bestellen. Daarnaast is veel keus in soorten gaas, Clearview, Poll Tex, plissé, in grijs of zwart. Door het secure maatwerk vallen alle systemen naadloos weg voor je raam.

impressie
Horren van Decokay
Design

Advies
Kan ik zelf een
hor monteren
?

blog
Raambekleding als functionele sfeermaker in huis

Ontdek
Horren houden insecten
op afstand

Jouw vragen stel je bij Decokay

Over producten, informatie en advies

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY BLOGS

  • Diervriendelijke horren - een breed begrip…
    Om te voorkomen dat irritatie stijgt, en oplossingen structureel - verre van structureel - worden… Heb ik mezelf een belofte gedaan om dingen in mijn leven voortaan tijdig en grondig aan te pakken. Wijsheid komt met de jaren…
  • Laat me slapen!
    Heerlijk toch dat geluid van de zomer? Het zoemen van de insecten? Insecten zijn belangrijk voor de natuur, maar een goede nachtrust is belangrijk voor ons. Horren op maat van Decokay houden alle insecten buiten, zodat het enige gezoem in huis straks nog van jouw wekker komt. 
  • Geplette muggen op de muur zijn verleden tijd!
    Heerlijk die hogere temperaturen: ramen en deuren open! Maar dat betekent ook dat de insecten van buiten de weg gemakkelijk naar binnen vinden. Er is maar één remedie: horren voor alle ramen, zodat we alles wat zoemt en steekt buiten de deur kunnen houden.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP