ahoh_unplugged_beeld_1980x1005px20220310133920.webp

A House of Happiness - akoestische gordijnen Unplugged

Wie een nieuwbouwhuis heeft, of wel eens in een galmende vergaderruimte op kantoor heeft gezeten, weet dat de holle klank van een lege ruimte afdoet aan de ambiance. In jouw woning wil je dat dus zeker niet.

Hoe dikker je gordijnen, hoe beter de geluidsisolatie. Dat betekent dat wanneer je kiest voor een dubbele plooi, je al wat winst hebt op akoestisch vlak. Hetzelfde geldt voor gevoerde gordijnen. Ook gordijnen tot op de grond geven méér geluidsdemping.

Maar waarom dan ook niet gewoon meteen gaan voor een gordijnstof die geluiden dempt? A House of Happiness komt met een collectie akoestische, geluiddempende gordijnen die geluidstrillingen absorbeert.
Woon je aan een drukke straat? Heb je vaker last van tuingeluiden van de buren? Of wil je gewoon ongestoord kunnen thuiswerken zonder dat je de kinderstemmen overal hoort? Dan helpen deze gordijnen om rust te creëren in een bepaalde ruimte in huis. Ook voor fervente beoefenaars (en luisteraars) van muziek biedt deze collectie uitkomst.

Het zijn voornamelijk de overgordijnen die deze eigenschap hebben, want zoals gezegd; hoe dikker (hoe meer stof) hoe beter de demping. Je herkent de collectie aan het akoestisch label. Maar mocht je binnen het ruime aanbod toch niet slagen, dan is er ook een akoestische voering waarmee je je favoriete gordijnen kunt laten voeren.

Je wordt gewoon blij van de gordijnen van A House of Happiness, helemaal als je weet dat ze met de grootst mogelijke aandacht en zorg voor het milieu geproduceerd zijn. Kortom, gordijnen die goed zijn voor je (gemoeds)rust.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay