essentials_les_tricots_1980x1005px20220310121302.webp

Stof op de muur met Essentials les Tricots van Arte

Luxe behang met een verrassend chique effect. Dat is Essentials les Tricots van Arte. Alle vijf variaties op het thema ‘tricot’ hebben eenzelfde tastbare uitstraling van stof.

De overeenkomstige stofnamen van dit chique behang zeggen genoeg: Bouclé, Sergé, Cashmere, Tulle en Chintz. Alle namen die verwijzen naar verschillende soorten stof. 

Deze behangcollectie bestaat uit een gevarieerd aanbod dat aansluit op verschillende smaken en woonstijlen. Niet alleen door zeer divers kleurgebruik, maar vooral ook door de verschillende optische weeftechnieken die zichtbaar worden in het behang.

Van grof geweven lange banen tot gekrulde lussen. Zacht opliggende delen die uitnodigen tot voelen, of juist glanzende vlakken die afgewisseld worden met ingetogen rustige patronen zonder dessin. Abstract, maar tastbaar. 

Wie echt iets bijzonders zoekt, vindt dat in deze collectie. Diepte effect in behang is helemaal van dit moment. Een wand heeft niet alleen een vlakke print nodig, maar ook levendigheid in reliëf. Arte speelt met dit concept op een artistieke en vernieuwende manier. Opliggende delen ontspringen op natuurlijke wijze uit de ‘stoflook’.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay