icons_arte_beelden_1980x1005px620220310121216.webp

Behangcollectie Icons- high end design van Arte

Icons heeft maar liefst zeven soorten design behang in de collectie: Curve, Shagreen, Platinum, Symbiosis, Rattan, Latus en Waffle weave. Zeer uiteenlopend, en alle even oogstrelend.

Wie de collecties van Arte kent, weet dat het hoogstaand behang is, waar je iets meer van mag verwachten. Met de collectie Icons overstijgt het merk zichzelf. De kenner zoekt - en vindt - zijn eigen woonstijl. 

Wat dacht je van high end betonlook behang, of metalen gouden platen voor jouw chique industriële interieur? Ook het geometrisch design uit deze collectie spreekt tot de verbeelding van de liefhebber van moderne interieurs. 

Ben jij meer een fan van de stedelijke Urban Jungle stijl? In deze collectie vind je ook de betere botanische dessins, met nét dat beetje extra. Icons heeft bijvoorbeeld een ‘gouden draad’ door collectie lopen die kenmerkend is voor het high end design. 

Hou je het liever rustig in een basic woonstijl? Ook de liefhebbers van natuurlijke kleuren en materialen zoals rotan en riet, worden bediend, met ragfijne en lichte ontwerpen, van uni tot zacht geweven. Mag het een onsje meer zijn? Pak dan ook goed uit, bijvoorbeeld met op vissenhuid gelijkend behang waar parelende waterdruppels afglijden.

‘Voor ieder wat wils’ klinkt veel te gewoontjes voor dit behang. Toch is dat absoluut waar door de veelzijdigheid van de collectie.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay