eijffinger_natural_wallcoverings_iii20220304153750.webp

Eijffinger Natural Wallcoverings III

Alweer de derde collectie van dit zeer gewilde behang is uit! Eijffinger Natural Wallcoverings III. Het is grasweefselbehang met een unieke ongedwongen stijl dat zich voegt naar veel woonstijlen.

Natuurlijk behang op de muur

bekijk de collectie Naturel Wallcoverings III

MAAK EEN AFSPRAAK

‘Zachte muren’ zijn muren met wandbekleding. Ze geven meer levendigheid doordat er ook aan het oppervlak iets gebeurt, en niet alleen in de print. Dit effect wordt bereikt met onder meer zeegras, maar ook met bamboe, raffia, hennep, of sisal - en zelfs met kurk!

Het effect van deze geweven wandbekleding is aards, natuurlijk en speels. Elk stuk behang uit deze collectie is uniek, want met de hand gemaakt. Je blijft de banen dan ook zien na het plakken, wat het optisch levendige effect nog eens extra versterkt. 
Natural Wallcoverings III voelt zich thuis in legio interieurs, van minimalistisch tot rustiek-, retro-, eclectisch-, basic-, of modern. Waarbij het specifieke design (verfijnd of losjes geknoopt) bepaalt welke stijl je wil onderstrepen. 

Je kunt ervoor kiezen om die aardse uitstraling te versterken met brons kleuren of naturel tinten. Maar het kan heel verrassend werken als je dit behang juist in een natuurlijke zachte pasteltint of bijvoorbeeld diepgroen uitkiest. Heb je een vrije muur over, dan is dit behang ideaal want het staat graag ‘in the picture’. 

Wie niet alleen stijl en klasse belangrijk vindt, maar ook het milieu, kan met een gerust gemoed kiezen uit deze sprekende collectie behang. Er worden alleen duurzaam gekweekte grassoorten gebruikt, die op natuurlijke wijze buiten drogen door lucht en zonlicht. Het kleuren gebeurt met plantaardige kleurstoffen.

Deel dit artikel

Natuurlijk behang op de muur

bekijk de collectie Naturel Wallcoverings III

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay