voorjaarscollectie_eijffinger_1980x1005px20220304153048.webp

Eijffinger gordijnstoffen voorjaarscollectie

De voorjaarscollectie van Eijffinger, bestaat uit kwalitatief hoge stoffen, met elk hun eigen unieke kenmerken. De collectie bestaat uit vijf sub-collecties: Positive, Luck, Future, Patience en Confidence. Je kunt ze zowel voor gordijnen als vouwgordijnen gebruiken.

Op zoek naar de leukste stoffen?

De voorjaarscollectie 2021 van Eijffinger is uit!

MAAK EEN AFSPRAAK

Wie echt voor milieubewust gaat, vindt bij Positive wat hij zoekt. Een luxe, licht glanzende stof die niet alleen geschikt is voor projectmatig gebruik door zijn gecertificeerde brandvertragende werking, maar ook nog eens voor 60% gemaakt is uit consumentenafval! Aan de kleur hoeft het niet te liggen, hij is beschikbaar in maar liefst 35 kleuren!

Luck is een lekkere zachte stof, dubbelzijdig bedrukt met Schotse ruit en ‘pied de poule’. Je kunt die ene oude stoel er ook perfect mee stofferen voor landelijk wonen met eenheid in design. Deze stof is tijdloos, en leverbaar in vijf kleuren.

Future is een licht geweven, semi transparante, matte stof met een soepele val. Hij is net iets dikker dan een inbetween. Door het high-tech slubgaren (dit is garen afwisselend dik/dun geweven) van polyester, lijkt het materiaal katoen, maar het heeft de onverwoestbare voordelen van lichtechtheid en de stof hangt niet uit. (Ook mooi als vouwgordijn!) Deze stof zijn verkrijgbaar in 36 trendkleuren.

Patience is een echte inbetween. Hij heeft die gewilde, natuurlijke linnen look, maar ook deze stof is eigenlijk van polyester, dat veel meer voordelen heeft qua levensduur van de gordijnen. Door zijn hoogte (315 cm.) goed geschikt voor hoge raampartijen. Hij is er in zes subtiele, rustige kleuren.

Confidence is de stoere bink uit de collectie. Een gemêleerde inbetween met betonlook en de uitstraling van linnen (ook deze stof is stiekem van polyester wat hem de vele gebruiksvoordelen geeft.) Van natuurlijke basic interieurs tot industriële settings, deze stof voelt zich er thuis. Beschikbaar in vier moderne kleuren.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay