geef_kleur_aan_iemands_leven20220304152157.webp

Geef kleur aan iemands leven!

Ken jij iemand die wel wat kleur in zijn of haar leven kan gebruiken? Iemand die het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden? Doe dan mee aan de actie ‘Geef kleur aan iemands leven’. Per filiaal van Decokay wordt één winnaar geselecteerd. Deze winnaars ontvangen een make-over van een muur naar keuze t.w.v. € 200,-

Wat moet je doen?
Vul op deze pagina de gegevens in van degene die jij wat kleur in zijn of haar leven gunt, en vertel kort waarom. Vermeld ook je eigen gegevens, want ook jij maakt kans op een mooie prijs!
 
Prijzen
Per filiaal van Decokay wordt gedurende de actieperiode één winnaar geselecteerd. Deze winnaar wordt bepaald door loting. Winnaars mogen ter waarde van maximaal € 200,- muurverf, lakverf, behang en/of benodigdheden zoals kwasten uitzoeken bij Decokay. 
 
Als degene die jij hebt opgegeven wint, hopen we dat jij ook de handen uit de mouwen wil steken om de make-over te realiseren. Zo helpen we elkaar én maak jij ook nog eens kans op een waardebon van € 200,-  te besteden bij Decokay! Zet hiervoor een foto of een kort filmpje van de make-over op Facebook of Instagram met één van de volgende hashtags: #decokaygeefkleuraaniemandsleven, #decokay, #jijverdientkleurinjeleven, #decokaykleurvanhetjaar. Decokay verloot één waardebon van € 200,- onder iedereen die een ander een beetje kleur in zijn of haar leven gunt. 
 
Voorwaarden
De actieperiode loopt van 1 t/m 30 november 2021. Deelnemen kan via de QR-code op het actieformulier en de ansichtkaart die je krijgt bij een aankoop in de in de winkel. Elke deelnemer kan maximaal één persoon opgeven. 
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay