STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

BELVERZOEK

Vul alle gegevens in

VRAAG EEN BROCHURE AAN

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route
5
Filiaal kiezen


Sigma coatings kiest elk jaar met een team van experts de nieuwe interieurkleur van het jaar. Dit jaar werd dat zowel een rustige, als inspirerende kleur. Hij plaveit de weg van online leven naar authentieke verbinding.

Sigma’s kleur van het jaar 2022: Olive Sprig
Het jaar 2022 kenmerkt zich door de overgang van innerlijk (en binnen) leven, naar expressie en (weer) buiten leven. Deze tendens heeft invloed op de kleuren die we kiezen. Net als na de eerste wereldoorlog met de roaring twenties, en met de uitbundig frivole Barokke periode die volgde op de Renaissance, willen we ons bevrijden van een juk.

De kleur Olive Sprig (PPG1125-4) die Sigma experts kozen sluit daar perfect op aan. Het is een zacht grijsgroen, dat in de eerste plaats een verbinding met de natuur symboliseert. Onze verlangens zijn meer geaard geraakt. Geen uiterlijk vertoon meer, maar innerlijke groei symboliseert onze stijl. 

Daaraan moeten echter wel uitdrukkelijk elementen worden toegevoegd die onze levenslust vertolken. Olive Sprig is daarvoor de perfecte basis! Het is een ontspannen, verleidelijk groen, die goed gecombineerd kan worden met natuurlijke materialen als hout. Bovendien omarmt het messing-, goud- en frivole elementen net zo gemakkelijk als industriële looks. 

Drie kleurpaletten geven inspiratie voor zowel doe-het-zelvers als professionals om Olive Sprig te combineren: 

Zo is ‘Invaluable’ een aards en historisch palet met aanvullingen als zacht lila, grijsbruin en caribisch blauw. 
‘Introspective’ ondersteunt de meditatieve verstilling. In dit palet zie je dan ook rustige, lichte kleuren als lichtblauw, oudroze en peach.
‘Inspired’ biedt de ruimte om te knallen met lef! Of je nu één of meerdere steunkleuren uit dit palet gebruikt, er gebeurt meteen iets. Wat dacht je van smaragdgroene tegels bijvoorbeeld? Het zachte groen gaat leven door deze tegenhanger.

Kort samengevat, van woonkamer tot slaapkamer en badkamer, deze kleur voegt zich geruisloos, maar gaat bepaald niet onopgemerkt voorbij... 

Impressie
Olive Sprig

Advies
Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!

Inspiratie
Olive Sprig de helende Sigma kleur van het jaar 2022

Blog
Rustic Rosé:woonkleur 2022 van Decokay

Wil jij de kleur van het jaar '22 inbrengen in je interieur?

Neem een foto mee voor persoonlijk advies!
MAAK EEN AFSPRAAK BELLEN GRAAG

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen, inspiratie, blogs en info & advies in je mailbox

DECOKAY INFORMATIE, ADVIES & TIPS

DECOKAY INSPIRATIE

 • Sigma kleur van het jaar 2022 toont veerkracht!
  We hebben nogal wat meegemaakt de afgelopen periode… We keerden gedwongen naar binnen voor reflectie - en niet in de laatste plaats - voor klussen! Nieuwe werk- en relaxruimtes vragen om aankleding, en Sigma doet dit met de kleur van het jaar 2022 op rake wijze.
 • De veelzijdige kleur van het jaar ‘22
  Ben jij iemand die elk jaar in spanning afwacht wat de kleur van het jaar wordt? Mooi, dan is er nu eentje bijgekomen: de woonkleur van het jaar van de interieurstylisten van Decokay. Wie durft, met een ‘touch of pink’...?
 • Neutrale wanden, met karakter
  Zodra de ‘r’ weer in de maand komt, verandert het licht. Dagen worden donkerder, en de warmte trekt uit de lucht. Bladeren verschieten van kleur, en het is de perfecte tijd om in de natuur op zoek te gaan naar mooie vondsten voor in de herfstschaal. 

DECOKAY BLOGS

 • Blog: Welke kleur van het jaar past bij jou?
  Een beetje extra inspiratie kan iedereen wel gebruiken als het gaat om interieur en kleur. Elk jaar zie je weer één of meerdere nieuwe kleuren terug die de interieurwinkels domineren. Potjes, vaasjes, stoelbekleding…
 • Verven of schilderen… Wat is wat…?
  Ik schilder (en verf) al jaren. En ik schrijf er ook nog over… Maar toen een kennis me terloops vroeg wat het verschil nou precies was, moest ik het antwoord schuldig blijven. Dat kon natuurlijk niet.
 • Primer en grondverf, wat is het verschil?
  Wie met een verfklus gaat beginnen, doet er goed aan om van tevoren advies in te winnen. Hoe je namelijk een te verven oppervlak goed onder handen neemt, is afhankelijk van het materiaal en van het gewenste resultaat. Een primer of grondverf is vaak de beste basis. Deze producten staan meestal naast elkaar in het schap. Maar wanneer gebruik je wat? Met die vraag ging ik naar Decokay.

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raambekleding of buitenzonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

TOP