dd_texback_vinyl_vloeren_1980x1005px20220304144812.webp

TEX-back vinyl vloer - doordachte duurzaamheid

Bij een vinyl vloer is vooral de rug van groot belang. Het bepaalt onder meer de egaliteit, isolatie en geluiddemping. Voor veel mensen is tegenwoordig het milieu ook een belangrijke factor in deze keuze.

Meer weten over vinyl vloeren?

Bekijk onze uitgebreide collectie in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Het grote voordeel van het TEX-back vinyl uit de Decokay Design collectie, is dat het een robuuste vloer is. Je kunt hem rustig dweilen, het kan samen met vloerverwarming, en hij kan tegen een stootje. De rug van het vinyl is bepalend voor de kwaliteit. Op een goede vinylvloer kun je gewoon met naaldhakken lopen tegenwoordig. 

De TEX-back vinyl vloer van Decokay Design is niet alleen van topkwaliteit, de rug is ook nog eens voor 95% geproduceerd uit petflessen! Doordat de rug zo stevig is, hoeft de vloer - tot max 35m2 - niet verlijmd te worden. Bijkomend voordeel is warmte isolatie en geluiddemping (tot 14 Db.). 

Hij is verkrijgbaar in 22 dessins en trendkleuren, uitgevoerd in eiken (zonder noesten) in rustiek eiken (met levendige noesten) of in beton look. Alle met voelbare structuur in de toplaag. De toplaag heeft een mooie dikte van 0,5 mm (gemiddelde diktes liggen tussen de 0,2 en 0,4!) en een totale dikte van 2,7 mm, waarmee hij ver boven de standaard uitkomt en daarom ook projectmatig gebruikt kan worden. 

Zoek je een warme en comfortabele vloer, die écht goed is voor het milieu, dan loont het zeker de moeite om een kijkje te komen nemen in de winkel. Laat je verrassen door de mogelijkheden van vinyl van Decokay Design.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay