as_creation_cuba_1980x1005px20220304143220.webp

Wonen in Cubaanse sferen!

De de kleurrijke, levendige Cubaanse architectuur en flora spreken tot de verbeelding van designers. Ze vormden de inspiratie voor de behangcollectie Cuba.

Wil je eens wat anders maar twijfel je over teveel uitbundigheid?

We kijken graag met je mee naar het geheel!

MAAK EEN AFSPRAAK

AS Création maakte eerder al furore met het eilanden behang ‘Borneo’. De behangcollectie Cuba is het vervolg hierop. Dit keer zijn het niet de oldtimers en salsa muziek die de boventoon voeren, maar de natuurlijke flora en fauna. 

Zo is de witte gemberlelie de nationale bloem van Cuba. Ook de bekende ‘birds of paradise’ vind je prachtig uitgevoerd terug in het dessin. Van palmbomen tot kleurrijke jungle papegaaien, geeft dit behang een onmiskenbare exotische touch aan je interieur. 
Dat hoeft helemaal niet meteen uitgesproken te zijn met de op het moment zo populaire Urban Jungle stijl. Een deel van deze collectie is namelijk geïnspireerd op het pleisterwerk en de vintage tegeltjes die je veel ziet bij kleurrijke Havaanse huisjes. 

Dit leidt tot grafische patronen die je wand een levendige uitstraling geven. Het textielen oppervlak van dit kwaliteitsbehang, samen met precies de juiste, op elkaar afgestemde kleurnuances, versterkt die pure look. 

Dit behang is versatiel in de zin dat het verstilde Japanse- en Oosterse interieurs net zo omarmt, als bijvoorbeeld de wat uitbundiger klassieke woonstijl.

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

Jouw Decokay