bn_walls_grounded_1980x1005px20220304142645.webp

Met beide benen op de grond

Een ‘geaarde’ collectie behang met een zeer natuurlijke uitstraling. Dat is Grounded ten voeten uit. Dit behang laat goed zien dat finesse in uitvoering belangrijk is.  

Rustig behang met expressie versterkt jouw stijl

Kom stalenboeken kijken in de winkel!

MAAK EEN AFSPRAAK

Het is nog beste moeilijk om behang te vinden met iets extra’s, en toch de rust te behouden in je interieur. Veel mensen kiezen daarom voor veilig, met effen behang - of verf. 

Met de behangcollectie Grounded, van BN Walls, hoeft dat niet meer. Grounded speelt met vormen en kleuren op een wel heel subtiele manier. De indruk op de wand is niet overheersend. Dat komt door een aantal slimme stijlelementen zoals een semi batik design, etnische aandoende prints, en veel ton-sur-ton opbouw van rustige, natuurlijke kleuren.  

Motieven van onder meer strepen, ruiten, aboriginal art en Grieks dessin, vormen een volle-, maar toch ingetogen wandvulling. Het zijn zeer zeker de interieurs met etnische of retro invloeden die een enorme upgrade krijgen met dit behang. 

Daarentegen voelt dit behang zich ook meteen thuis in alle rustige interieurs met veel natuurlijke materialen. Zeker de levendig gemêleerde uni’s (we noemen zo ook wel valse uni’s / Faux Uni) in deze collectie hebben een streepje voor op standaard, effen behang. Deze hebben meer diepte beleving en flexibiliteit, zodat ze zich makkelijker voegen naar de andere kleuren die je gebruikt in je interieur. Met andere woorden ‘less is more’!

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden


Jouw Decokay